ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Löytöeläintoiminta

Axxell Brusaby hoitaa Salon ja Kemiönsaaren löytöeläimet. Kunta ja kaupunki tiedottaa asiakkailleen miten löytöeläinten asiat hoidetaan.

Jos kissasi on kadoksissa, ota yhteyttä (arkisin klo 8-16) numeroon 044 739 7118. Myös muita lemmikkieläimiä, kuten kaneja tai lintuja, on joskus löytänyt tiensä meille. Huomaa, että eläintaloon ei voi tulla soittamatta ensin, soita aina ennen kuin tulet ja sovi tapaamisajankohdasta. 

Jos sinulla on löytöeläinasiaa voit ottaa yhteyttä arkisin virastoaikaan (8-16) löytöeläinpuhelimeen 044-7397118. Jos emme vastaa, jätä viesti vastaajaan tai lähetä meille tekstiviesti niin soitamme sinulle mahdollisimman pian. Löytöeläimen hoito sisältää eläinlääkärin tarkastuksen, rokotuksen, loishäädön, eläimen ruokinnan ja hoidon.  Jos löytöeläin voidaan liittää omistajaansa tulee omistajan maksaa hoitokulut (kissavuorokausi 11,00e).

Löytöeläin siirtyy koulun omistukseen 15 vuorokauden päästä vastaanottamisesta (voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti). Tämän jakson päätyttyä Brusaby välittää steriloituja/kastroituja kesyjä löytökissoja hyviin uusiin koteihin.

 

Löytökissat

Täällä julkaisemme kuvia löytökissoista. Kuvat poistetaan kun omistaja on löytynyt tai kun kissa on löytänyt uuden kodin.