ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Löytöeläintoiminta

Axxell Brusaby hoitaa Salon ja Kemiönsaaren löytöeläimet. Kunta ja kaupunki tiedottaa asiakkailleen miten löytöeläinten asiat hoidetaan.

Jos kissasi on kadoksissa, ota yhteyttä (arkisin klo 8 -15.30) numeroon 044 739 7118. Myös muita lemmikkieläimiä, kuten kaneja tai lintuja, on joskus löytänyt tiensä meille. Huomaa, että eläintaloon ei voi tulla soittamatta ensin, soita aina ennen kuin tulet ja sovi tapaamisajankohdasta. 

Löytöeläimen hoito sisältää eläinlääkärin tarkastuksen, rokotuksen, loishäädön, eläimen ruokinnan ja hoidon.  Jos löytöeläin voidaan liittää omistajaansa tulee omistajan maksaa hoitokulut (kissavuorokausi 11,00e).

Löytöeläin siirtyy koulun omistukseen 15 vuorokauden päästä vastaanottamisesta (voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti). Tämän jakson päätyttyä Brusaby välittää steriloituja/kastroituja kesyjä löytökissoja hyviin uusiin koteihin.

Jos emme vastaa puhelimeen, jätä viesti vastaajaan tai lähetä meille tekstiviesti niin soitamme teille mahdollisimman pian.

Voit myös olla yhteydessä Perniön seudun eläinsuojeluyhdistykseen (050 339 6557 tai Salon seudun eläinsuojeluyhdistykseen (044 778 4617).

 

Löytöeläimet

Täällä julkaisemme kuvia löytöeläimistä. Kuvat poistetaan kun omistaja on löytynyt tai kun eläin on löytänyt uuden kodin. 

   

Uros, löydetty 21.6.2024, Förby.