Course:
Hygienpass, föreläsning + tent, Åbo 1.12.2020
Målet med utbildningen är att avlägga det lagstadgade hygienkompetenstestet och få baskunskaper i livsmedelshygien. Utbildningen är ämnad för alla som i sitt arbete hanterar oförpackade livsmedel.
Tidpunkt: Föreläsning + tent 1.12.2020 med start kl. 16.30 (till ca. 19.30)
Föreläsning + tent kostar 100€ (inkl. moms).
Kom ihåg att förbereda dig väl. Här hittar du material som kan vara bra att läsa innan du kommer på tent https://www.ruokavirasto.fi/sv/privatkunder/information-om-livsmedel/ Här finns även material som kan vara till hjälp https://www.yumpu.com/sv/document/view/19872143/ratt-att-kocka-edufi
Ta med en blå kulspetspenna och ID (körkortet eller ditt officiella pass) till tenttillfället. Du har möjligheten att höra de rätta svaren genast efter tenttillfället.
Innehåll
• Mikrobiologins grunder• Matförgiftningar
• Hygieniska arbetsmetoder
• Personlig hygien
• Rengöring
• Egenkontroll
• Lagstiftning
Detailed information
Course name
Hygienpass, föreläsning + tent, Åbo 1.12.2020
Location
Hertig Johans Parkgata 21
20100 Åbo
Course Type
Courses
Course language
Swedish
Start Date
01 Dec 2020
Last day to apply
23 Nov 2020
Contact
044-739 7260
ingrid.mattsson@axxell.fi
Price
100€
Course name
Hygienpass, föreläsning + tent, Åbo 1.12.2020
Location
Axxell i
20100 Åbo<()
Course Type
Courses
Course language
Swedish
Scope
Start Date
01 Dec 2020
Last day to apply
23 Nov 2020
Contactperson
Ingrid Mattsson
044-739 7260
ingrid.mattsson@axxell.fi
Price
100€
Course name
Hygienpass, föreläsning + tent, Åbo 1.12.2020
Location
Hertig Johans Parkgata 21
20100 Åbo
Course Type
Courses
Course language
Swedish
Scope
Start Date
01 Dec 2020
Last day to apply
23 Nov 2020
Contactperson
Ingrid Mattsson
044-739 7260
ingrid.mattsson@axxell.fi
Price
100€