Utbildning:
Bagare-konditor - Grundexamen inom livsmedelsbranschen (flerform)


Utbildningens detaljinformation

Utbildningens namn

Bagare-konditor - Grundexamen inom livsmedelsbranschen (flerform)

Adress där utbildning ordnas

Bangatan 75
10300 Karis

Utbildningens typ

Grundexamen

Utbildningsspråk

Svenska

Startdatum

09 sep 2024

Slutdatum

28 aug 2026

Sista ansökan

26 maj 2024

Kontaktperson

Cecilia Åhlén-Lindholm

044-739 7539
cecilia.ahlen-lindholm@axxell.fi

Kostnad

Utbildningen är gratis för den studerande. Avgifter för studiematerial eller myndighetsavgifter kan tillkomma. Den studerande behöver ha egna arbetskläder då hen skall på praktik.

Utbildningens namn

Bagare-konditor - Grundexamen inom livsmedelsbranschen (flerform)

Adress där utbildning ordnas

Axxell i
Axxell i

Bangatan 75
10300 Karis<()

Utbildningens typ

Grundexamen

Utbildningsspråk

Svenska

Omfattning

Startdatum

09 sep 2024

Slutdatum

28 aug 2026

Sista ansökan

26 maj 2024

Kontaktperson

Cecilia Åhlén-Lindholm

044-739 7539
cecilia.ahlen-lindholm@axxell.fi

Förklaring

Utbildningen är gratis för den studerande. Avgifter för studiematerial eller myndighetsavgifter kan tillkomma. Den studerande behöver ha egna arbetskläder då hen skall på praktik.

Utbildningens namn

Bagare-konditor - Grundexamen inom livsmedelsbranschen (flerform)

Adress där utbildning ordnas

Bangatan 75
10300 Karis

Utbildningens typ

Grundexamen

Utbildningsspråk

Svenska

Omfattning

Startdatum

09 sep 2024

Slutdatum

28 aug 2026

Sista ansökan

26 maj 2024

Kontaktperson

Cecilia Åhlén-Lindholm

044-739 7539
cecilia.ahlen-lindholm@axxell.fi

Kostnad

Utbildningen är gratis för den studerande. Avgifter för studiematerial eller myndighetsavgifter kan tillkomma. Den studerande behöver ha egna arbetskläder då hen skall på praktik.



Kontaktperson

Cecilia Åhlén-Lindholm

044-739 7539
cecilia.ahlen-lindholm@axxell.fi


Ansökningsförfarande

Fyll i den elektroniska ansökningsblanketten nedan för att söka till utbildningen. Alla sökande kallas till information om utbildningen. Inträdesintervju ordnas för alla sökande på plats på Bangatan i Karis. Innan intervjun får du en uppgift som du ska redovisa innan/under intervjun.

Tillsammans med den studerande gör vi upp en personlig studieplan/utvecklingsplan för kunnande. Innan studierna inleds bör den studerande uppvisa ett hälsointyg för livsmedelsbranschen.

 

Ansökan

Fyll i blanketten och klicka på bekräfta. Kontrollera de ifyllda uppgifter noggrant och slutför därefter ansökan genom att klicka på Slutför ansökan. Observera att ansökan inte skickas förrän du klickat på slutför ansökan. För mera information om annulleringsvillkoren och registerbeskrivning, klicka på ansökningsvillkoren
Vi kontaktar dig så fort som möjligt, senast då ansökningstiden gått ut. Då du fyllt i ansökningsblanketten nedan förflyttas du till bekräftelsen, kontrollera dina uppgifter och klicka slutför ansökan. Om din ansökan lyckats kommer det upp en ruta med meddelandet "Din ansökan lyckades" och du får också ett e-post meddelande till den e-post adress du meddelat i blanketten. Ifall du inte får denna bekräftelse har din ansökan inte lyckats, försök på nytt eller kontakta ansokan@axxell.fi. De uppgifter du fyller i på blanketten sparas i Axxells studieregisterprogram Visma Primus, se registerbeskrivning. Fyll i blanketten noggrant och uppge korrekta uppgifter. Frågor kring ansökan kan riktas till ansokan@axxell.fi. Genom att skicka ansökan godkänner du annulleringsvillkoren
Fyll i ditt födelsedatum och signumets slutdel. Födelsedatumet i formen dd.mm.yyyy (ex. 03.03.2000). Signumets slutdel fylls i inklusive "-" och "A" -tecken. Om du har en personbeteckning från ett annat land än Finland, lämna signumfältet tomt.
Tidigare examen
Har du avlagt examen på andra stadiet? (Examensbetyg från gymnasiet, grundexamen, yrkesexamen eller specialyrkesexamen. Specificera nedan.)