Course:
Hygienpass, föreläsning + tent, Pargas 2.5.2024
Målet med utbildningen är att avlägga det lagstadgade hygienkompetenstestet och få baskunskaper i livsmedelshygien. Utbildningen är ämnad för alla som i sitt arbete hanterar oförpackade livsmedel.
Tidpunkt: Föreläsning + tent 2.5.2024, föreläsning kl. 10-12.30, tent kl. 13-14.
Föreläsning + tent kostar 100€ (inkl. moms).
Föreläsningen är på svenska men tenten kan fås på svenska, finska eller engelska. Meddela i ansökningsblanketten i fältet "övrig information" om du vill ha en finsk eller engelsk tent.
Här hittar du material som kan vara bra att läsa innan du kommer på tent:
Ett elektroniskt modelltest hittar du här: Modelltest
På livsmedelsverkets hemsida hittar du också mera uppgifter om material
Ta med en blå kulspetspenna och ID (körkortet eller ditt officiella pass) till tenttillfället. Du har möjligheten att höra de rätta svaren genast efter tenttillfället.
Innehåll
• Mikrobiologins grunder
• Matförgiftningar
• Hygieniska arbetsmetoder
• Personlig hygien
• Rengöring
• Egenkontroll
• Lagstiftning
Detailed information
Course name
Hygienpass, föreläsning + tent, Pargas 2.5.2024
Location
Vapparvägen 4
21600 Pargas
Course Type
Courses
Course language
Swedish
Start Date
02 May 2024
Last day to apply
21 Apr 2024
Contact
janina.ronnberg@axxell.fi
Course name
Hygienpass, föreläsning + tent, Pargas 2.5.2024
Location
Axxell i
21600 Pargas<()
Course Type
Courses
Course language
Swedish
Scope
Start Date
02 May 2024
Last day to apply
21 Apr 2024
Contactperson
Janina Rönnberg
janina.ronnberg@axxell.fi
Course name
Hygienpass, föreläsning + tent, Pargas 2.5.2024
Location
Vapparvägen 4
21600 Pargas
Course Type
Courses
Course language
Swedish
Scope
Start Date
02 May 2024
Last day to apply
21 Apr 2024
Contactperson
Janina Rönnberg
janina.ronnberg@axxell.fi