Axxell söker snickarlärare

Axxell, Teknik och hantverk utbildar som namnet säger inom teknik (branscherna bygg, VVS, trä och metall) och hantverk och konstindustri samt inom fastighetsskötsel och hemvård.  Teknikutbildningarna sker i Karis medan Hantverk, fastighetsskötsel och hemvård huserar på Fågelsången 1 i Ekenäs. På enheten finns såväl ungdomsutbildning som vuxenutbildning.

Följande befattning finns lediganslagen inom Teknik och hantverk:

Timlärare i huvudsyssla, snickare

Befattningen tillsätts 1.8.2015-31.7.2016. Behörighetskrav för befattningarna enligt förordning om behörighetsvillkor för personal inom undervisningsväsendet (986/1998). Behörig är en person som har lämplig yrkeshögskolexamen med inriktning på träbranschen, lärarbehörighet och tre års praktisk arbetserfarenhet.

Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3 § Lag om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

Lön enligt Kollektivavtal för den privata undervisningsbranschen. Placeringsort är Raseborg (Karis). Det räknas som merit om du är examensmästare. Kunnande i miljöfrågor, företagsamhet, arbetslivskunnande, kännedom om olika kulturer räknas också som merit.  För nyanställda tillämpas en prövotid på 4 månader.

Ansökningstiden utgår torsdagen den 4.6.2015 kl. 16.00. Mera information om befattningarna ger enhetschef Krister Stenroos, tfn 044-739 7421. Skicka din ansökan per e-post till krister.stenroos@axxell.fi eller per post till Axxell, Teknik och hantverk, Bangatan 75 10300 Karis, märk kuvertet ”lärare”.

Läs mer


Nyhetsrubriker