Lediga befattningar

Axxell Brusaby söker Timlärare i huvudsyssla inom djurutbildningarna

Axxells naturbruksutbildningar är förlagda till Brusaby i Kimitoöns kommun. I Brusaby studerar ca 120 ungdomar för en grundexamen inom lantbruk, skogsbruk, häst- eller djurskötsel och ytterligare ca 350 vuxenstuderande för en grund-, yrkes- eller specialyrkesexamen inom naturbruk. Brusaby gård, liksom smådjurshuset och stallet är Brusabys klassrum. På campusområdet finns också en välutrustad smådjursklinik och skolas också assistenthundar. I Brusaby arbetar drygt 50 personer.

I Axxell, Brusaby lediganslås ett vikariat som

Timlärare i huvudsyssla inom djurutbildningarna

Vikariatet börjar enligt överenskommelse och fortgår t o m den 31.7.2016 med möjlighet till förlängning. Vi söker en person som kan undervisa blivande Djurskötare (ungdomsutbildning) och Djurtränare (vuxenutbildning). Behörighetskrav för timlärare i huvudsyssla enligt förordning om behörighetsvillkor för personal inom undervisningsväsendet (986/1998). Behörig är en person som har minst högskoleexamen som är lämplig för undervisningsuppgiften, lärarbehörighet och tre års praktisk arbetserfarenhet.

Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3 § Lag om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002). Lön enligt Kollektivavtal för den privata undervisningsbranschen.

Ansökningstiden utgår fredagen den 23.10.2015 kl 15.00. Tilläggsuppgifter fås av enhetschef Tomas Björkroth, tfn 044 739 7276. Skicka din ansökan per e-post till tomas.bjorkroth@axxell.fi

Läs mer


Nyhetsrubriker