Löydä koulutuksesi Axxellista

Axxellissa on tarjolla nuorille ja aikuisille monipuolista ammattikoulutusta, kansanopiston linjoja sekä pidempiä ja lyhyempiä kursseja. Käytä pikahakua koulutustemme selailuun tai klikkaa kohtaa "Koulutuksemme", josta löytyy vaihtoehtoisia hakuominaisuuksia.

Koulutuksemme

Vielä ehdit hakea!

Syksyllä alkaa useampi monimuotokoulutus – vielä ehdit hakea!

Lue lisää

Ajankohtaista Axxellissa

Tästä löydät ajankohtaista tietoa

Lue lisää

Valmistu unelma-ammattiisi – Opiskele Axxellissa!

Sinä voit jatkuvasti hakea nuorille suunnattuihin (lähiopetusta), syksyllä alkaviin koulutuksiin!

Lue lisää

Tarvitseeko autosi huoltoa?

Katso tästä mitä Axxellin autokoulutus voi tarjota!

Lue lisää
Hae koulutuksia
0
Utbildning för dig

Koulutusta juuri sinulle!

Axxell tarjoaa monipuolista koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Meillä voit suorittaa ammatillisen tutkinnon. Voit myös kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi opiskelemalla kansanopiston linjoilla tai kursseilla, jotka eivät johda tutkintoon. Axxellissa voit aikuisopiskelijana kehittää ammattiosaamistasi joustavalla tavalla. Aiemmat taitosi ja kokemuksesi otetaan huomioon opinnoissasi. Axxell tarjoaa nuorille 25 erilaista ammattia − ja lukuisia mahdollisuuksia! Folhögskolan Axxell tarjoaa osaamista ja inspiraatiota − halusitpa sitten kasvattaa ammattitaitoasi tai viettää välivuoden kehittäen itseäsi. Folkhögskolan Axxell järjestää pitkäkestoisia opintolinjoja, eri teemoja käsitteleviä lyhytkursseja ja kesäkursseja.

Axxell sosiaalisessa mediassa! FacebookYoutubeTwitterInstagramPinterest

Koulutus nuorille

Axxellin avulla loistavat tulevaisuudennäkymät! Meillä voit valita useasta eri ammatista. Voit valmistua kokiksi, lähihoitajaksi, talonrakentajaksi, merkonomiksi, eläintenhoitajaksi... Mahdollisuuksia riittää.

Lue lisää

Aikuiskoulutus

Kehitä Axxellin avulla ammattiosaamistasi joustavalla tavalla! Koulutus on ratkaiseva menestystekijä nykypäivän työelämässä. Otamme huomioon elinkeinoelämän tarpeet.

Lue lisää

Kansanopisto-opinnot

Folkhögskolan Axxell tarjoaa kansanopisto-opintoja kuudella paikkakunnalla. Meiltä löydät mielenkiintoisia kursseja toteutettuina viihtyisässä opiskeluympäristössä osaavien opettajien johdolla!

Lue lisää

Ajankohtaiset kurssit

Järjestämme säännöllisesti erilaisia lyhytkursseja, sertifiointikoulutuksia ja lisäkoulutuksia. Kaikki ajankohtaiset kurssimme löydät klikkaamalla lue lisää alla.

Lue lisää

Ajankohtaista

Axxell Instagramissa

Axxell facebookissa och twitterissä

20-50 åring - saknar du examen?

Är du 20-50 år och saknar en examen efter grundskolan?

Har du avbrutit dina gymnasie- eller yrkesstudier?

Läs mera om vad Axxell kan erbjuda dig!

Läs mera

Saknar du examen?

Yrityksille / Työantajille

Yrityksille / Työantajille

Asiakkainamme ovat niin pienet ja keskikokoiset kuin suuretkin organisaatiot. Yrittäjille tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Millaisia ovat omat tai oman yrityksesi/organisaatiosi kehittämistarpeet ja -toiveet? Ota yhteyttä, niin laaditaan teille sopiva paketti! Teemme mielellämme tarjouksen koulutus- ja kehittämispalveluistamme yrityksesi tarpeisiin. 

Lue lisää

Kansainvälinen toiminta

Kansainvälinen toiminta

Axxell panostaa kansainvälisyyteen ja toimii aktiivisesti lähinnä Euroopassa. Opistolla on kansainvälinen strategia ja säännöllisesti päivitettävä kehityssuunnitelma, jotka perustuvat Axxellin Missio, Visio ja Arvot -julistukseen.  Axxellin kansainvälinen toiminta pohjautuu seuraaviin arvoihin: Sitoutuminen, Kestävä kehitys, Yhdenvertaisuus, Monipuolisuus ja Yhteistyöhalukkuus.

Lue lisää

Palvelut

Palvelut

Lounas ravintola Kök & Salissa Paraisilla, uusi kampaus salonki InStyleissa Karjaalla tai intialainen päähieronta kauneushoitola Estheticassa Paraisilla? Tarvitseeko koirasi trimmausta Brusaby Trim voi auttaa sinua. Kaipaako autosi huoltoa?

Lue lisää Axxellin opiskelijoiden tarjoamista palveluista Karjaalla, Kemiössa ja Tammisaaressa.

Lue lisää