ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Työelämä ja Axxell

Kuinka voimme auttaa työpaikkaanne?

Axxellilla on kaksi tärkeää kohderyhmää, opiskelijat ja työelämä. Ammatillisen koulutuksen ja Axxellin tehtävänä on tuottaa työ- ja elinkeinoelämälle sen tarvitsemaa osaavaa työvoimaa. Meidän tuotteenamme ovat opiskelijat, teidän tuleva työvoimanne. Kun jalostamme tuotetta, siis koulutamme opiskelijoita, meidän on toimittava tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Tällä yhteistyöllä on pitkät perinteet, sen muoto on vaihdellut ja siitä on käytetty eri käsitteitä, mutta yhteistyötä olemme siis tehneet ja tulevaisuudessakin teemme. Yhteistyö on lakisääteistä, siitä on säädetty ammatillisesta koulutuksesta annetussa laissa 531/2017.

On tärkeää, että Axxellin yhteistyö työelämän kanssa sujuu hyvin ja siksi Axxellilla on laatukritereejä yhteistyölle. Laatukriteerit ovat seuraavat:

  • Jos työelämä on meihin yhteydessä, vastaamme vuorokauden sisällä (työpäivinä)
  • Työelämä saa tiedon opiskelijan tulosta työpaikalle vähintään kolme viikkoa etukäteen
  • Työelämä saa tiedon mainitun jakson aikana vaadittavista ammattitaidon vaatimuksista vähintään kolme viikkoa etukäteen
  • Ohjaava opettaja käy työpaikalla vähintään kerran kolmessa viikossa, jos muusta ei ole sovittu
  • Työelämä saa tiedon siitä, miten ja milloin ammattiosaamisen näyttö suoritetaan, vähintään kolme viikkoa etukäteen

Mitä Axxell voi tarjota yrityksellenne?

Yhteys työelämään on tärkeä meille Axxellissa

Tarvitsetko apua henkilökunnan jatkokoulutukseen? Oletko kiinnostunut oppisopimuksesta? Onko sinulla muita kysymyksiä siitä, miten Axxell ja yrityksesi voivat tehdä yhteistyötä?

Kontaktformulär

Täytä alla olevaan yhteystietolomakkeeseen kysymyksesi tai ehdotuksesi. Voit myös soittaa numeroon 044-739 7363 (arkisin klo 8.00-16.00) tai lähettään sähköpostia osoitteeseen tyoelama@axxell.fi.

Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Yksilöivä teksti Päivitä CAPTCHA Päivitä CAPTCHA

Vad kan Axxell erbjuda ditt företag?

Internationell verksamhet

Axxell har en omfattande internationell verksamhet med utbyten för både studerande och personal. Även arbetslivets representanter har möjlighet att åka med på utbyten till olika länder.

Läs mer om idekick-projektet