ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Löydä koulutuksesi Axxellista

Axxellissa on tarjolla monipuolista ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille sekä lyhyempiä kursseja. Meillä on jatkuva haku kaikkiin meidän koulutuksiin, voit siis hakea milloin vain. Käytä pikahakua koulutustemme selailuun tai klikkaa kohtaa "Koulutuksemme", josta löytyy vaihtoehtoisia hakuominaisuuksia.
Koulutuksemme

 

Tähtää
korke­ammalle

Olet tullut Axxelliin!

Ilmasto on mieluisa ja mahdollisuudet monipuoliset! Meillä voit valita 30 tutkinnosta seitsemällä paikkakunnalla eteläisessä Suomessa. Jatkuvan haun kautta voit hakea milloin vain opiskelemaan.

Lue lisää kaikista mahdollisuuksista

Mikä on sinun unelma-ammattisi?

Olemme tehneet videot nuorille suunnatuista koulutuksistamme (ruotsinkieliset videot). Katso videot rauhassa kotona ja tutustu koulutustarjontaamme. Jatkuva haku kaikkiin koulutuksiin.

Utbildning för dig

Koulutusta juuri sinulle!

Axxell tarjoaa monipuolista koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Meillä voit suorittaa ammatillisen tutkinnon. Voit myös kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi opiskelemalla kansanopiston linjoilla tai kursseilla, jotka eivät johda tutkintoon. Axxellissa voit aikuisopiskelijana kehittää ammattiosaamistasi joustavalla tavalla. Aiemmat taitosi ja kokemuksesi otetaan huomioon opinnoissasi. Axxell tarjoaa nuorille 22 ammattia − ja lukuisia mahdollisuuksia!

Axxell sosiaalisessa mediassa! FacebookYoutubeTwitterInstagramPinterest

Koulutus nuorille

Axxellin avulla loistavat tulevaisuudennäkymät! Meillä voit valita useasta eri ammatista. Voit valmistua kokiksi, lähihoitajaksi, talonrakentajaksi, merkonomiksi, eläintenhoitajaksi... Mahdollisuuksia riittää.

Lue lisää

Aikuiskoulutus

Kehitä Axxellin avulla ammattiosaamistasi joustavalla tavalla! Koulutus on ratkaiseva menestystekijä nykypäivän työelämässä. Otamme huomioon elinkeinoelämän tarpeet.

Lue lisää

Oppisopimus

Axxellin oppisopimustoimisto sijaitsee läntisellä Uudellamaalla ja Turunmaalla. Järjestämme koulutuksia suomeksi ja ruotsiksi. Oppisopimus on joustava koulutusmuoto sekä opiskelijalle että työnantajalle.

Lue lisää

Ajankohtaiset kurssit

Järjestämme säännöllisesti erilaisia lyhytkursseja, sertifiointikoulutuksia ja lisäkoulutuksia. Kaikki ajankohtaiset kurssimme löydät klikkaamalla lue lisää alla.

Lue lisää

Ajankohtaista

Funderar du på en utbildning men vet inte riktigt vad? Se hit!

Funderar du på att byta bransch? Är du permitterad eller hotas du av arbetslöshet? Funderar du på vilka utbildningsmöjligheter det finns?

Läs mera om vad Axxell kan erbjuda dig!

Läs mera

Saknar du examen?

Yrityksille / Työantajille

Yrityksille / Työantajille

Asiakkainamme ovat niin pienet ja keskikokoiset kuin suuretkin organisaatiot. Yrittäjille tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Millaisia ovat omat tai oman yrityksesi/organisaatiosi kehittämistarpeet ja -toiveet? Ota yhteyttä, niin laaditaan teille sopiva paketti! Teemme mielellämme tarjouksen koulutus- ja kehittämispalveluistamme yrityksesi tarpeisiin. Lue lisää alla tai ota yhteyttä tyoelama@axxell.fi tai 044-739 7363.

Lue lisää

Kansainvälinen toiminta

Kansainvälinen toiminta

Axxell panostaa kansainvälisyyteen ja toimii aktiivisesti lähinnä Euroopassa. Opistolla on kansainvälinen strategia ja säännöllisesti päivitettävä kehityssuunnitelma, jotka perustuvat Axxellin Missio, Visio ja Arvot -julistukseen.  Axxellin kansainvälinen toiminta pohjautuu seuraaviin arvoihin: Sitoutuminen, Kestävä kehitys, Yhdenvertaisuus, Monipuolisuus ja Yhteistyöhalukkuus.

Lue lisää

Palvelut

Lounas ravintola Kök & Salissa Paraisilla, uusi kampaus salonki InStyleissa Karjaalla tai intialainen päähieronta kauneushoitola Estheticassa Paraisilla? Tarvitseeko koirasi trimmausta Brusaby Trim voi auttaa sinua. Kaipaako autosi huoltoa?

Lue lisää Axxellin opiskelijoiden tarjoamista palveluista Karjaalla, Kemiössa ja Tammisaaressa.

Lue lisää