ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ajankohtaista ja uutiskirjeet

Nyhetsbrev 2/2021 - Strategiprocessen fortsätter och TiitusRekry-programmet

Axxellin strategiaprosessi jatkuu, #AxxellKestäväKoulutus

Axxellin strategiatyö jatkuu 14.10.2021 klo 15–16.30 teemalla Työelämä. Futuristi Niko Herlin on mukana puhumassa Tulevaisuuden työelämästä. Tilaisuus on ruotsin kielellä ja järjestetään Teamsin kautta ja on avoin opiskelijoille, työelämän edustajille ja henkilökunnalle, tervetuloa mukaan!

Linkki tilaisuuteen: Click here to join the meeting

TiitusRekry ohjelma tulossa

Axxellilla on tulossa uusi ohjelma, Tiitus, joka tulee auttamaan opiskelijoita työelämään ja työelämää saamaan uusia työntekijöitä. Palaamme tähän uudestaan syksyn aikana, lisätietoa siis tulossa myöhemmin. ??

 

Yhteistyöterveisin, Gunilla ”Gilla” Granberg

Yhteystiedot: arbetsliv@axxell.fi, puh. 044-739 7363


Nyhetsbrev 1/2021 - strategiprosessen, sommarläroavtal och övrigt

Axxellin strategiaprosessi

Axxell on aloittanut uuden strategiaprosessin. Prosessi alkoi 5.3 kick off-webinaarilla. Kiitos kaikille osallistujille. Tällä hetkellä meillä on kysely strategiaan osallistumisesta, kysely on avoinna 20.3 saakka. Kaikkien vastanneiden kesken arvomme palkintoja. Kyselyyn vastaaminen vie vain 5 minuuttia. Kyselyn löydät täältä:

Axxellin strategia 2022-2026, kysely 5.3. - 20.3. (office.com)

Strategian nimeksi valittiin Kestävä koulutus – nimi syntyi henkilökunnan äänestyskilpailun tuloksena. Mikäli olet kiinnostunut, olet tervetullut seuraamaan koko strategiaprosessia Teams-ryhmämme kautta, ryhmän nimi on: AxxellKestäväKoulutus. Ilmoita minulle, jos haluat liittyä tähän ryhmään niin liitän sinut mukaan ja pääset seuraamaan, miten strategia etenee.

Toimin Axxellin uutena kehityspäällikkönä 19.1.2021 alkaen. Yhteystietoni on gunilla.granberg@axxell.fi ja puh. 044-739 7363. Pöydälläni on tällä hetkellä työelämäyhteydet ja strategia.

Strategia tulee käsittelemään neljää eri kokonaisuutta:

  • Työhyvinvointi ja turvallisuus
  • Pedagogiikka
  • Ympäristo
  • Työelämä

Strategiapohjana tulemme käyttämään muun muuassa YK:n AGENDA 2030; ei kaikilta osin mutta osittain

Image

 

Oppisopimukset kesällä

Oppisopimuksia voi tehdä myös kesällä. Toivomme, että myös sinun työpaikkasi on kiinnostunut ottamaan työhön Axxellin opiskelijan tänä kesänä. Ota yhteyttä oppisopimussuunnittelijoihimme  Klara Roos (Länsi- Uusimaa), puh. 044-739 7359, tai Anders Levin (Turunmaa), puh. 044-739 7782.

Tästä löydät tuoreen oppisopimuksia kesällä käsittelevän videon (ruotsinkielinen): https://www.youtube.com/watch?v=xARRvL8a2fw

Muut asiat

  • Tervetuloa olemaan meihin yhteydessä. Esitä myös mielellään toivomuksia siitä, mistä aiheista haluaisit lukea uutiskirjeissä jatkossa.
  • Osoitteesta www.axxell.fi löydät enemmän tietoa AxxellistaAxxellilla on myös omat Facebook-sivut, https://www.facebook.com/Axxellutbildning/.
  • Tiesitkö että Axxellissa opiskelee liki 3000 opiskelijaa, henkilökunnassa on 300 henkilöä, tarjoamme 31 eri tutkintoa ja meillä on toimintaa 7:llä eri paikkakunnalla? Vuoden liikevaihto on noin 20 miljoonasa euroa

Olet meille tärkeä yhteistyökumppani. Kiitos yhteistyöstä, haluamme mielellään kehittä yhteistyöstä kanssanne.
Hyvää kevättalven jatkoa!

Yhteistyöterveisin, Gunilla ”Gilla” Granberg