ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
&nsbp;

Läheltä piti-tapaukset, turvallisuushavainnot, poikkeamat, ilmoitus kiusaamisepäilystä tai epäasiallisesta kohtelusta sekä palautetta toiminnastamme

Tästä Axxell kerää tietoja läheltä piti tapauksista, turvallisuushavainnoista tai poikkeamista jotka ovat tapahtuneet koulussa tai työharjoittelun aikana. Tästä löydät myös lomakkeen kuisaamisen ja epäasiallisen kohtelun imoittamista varten. Sivulta löydät myös lomakkeen, jonka kautta voit antaa meille palautetta. Tapaturman sattuessa on aina tehtävä erillinen ilmoitus vakuutusyhtiölle lomakkeelle, joka löytyy opintotoimistosta.

Turvallisuushavainnot ja läheltä piti-tilanteet

Turvallisuushavainto on riski (asia tai tapahtuma) joka voi vaarantaa terveyttä ja turvallisuutta työpaikalla tai oppimisympäristössä. Ilmoita aina riskeistä!

Läheltä piti ilmoitus tehdään, kun tapahtuma työ-/oppimisympäristössä oli läheltä piti-tilanne, eli melkein onnettomuus. Ilmoita aina läheltä piti-tilanteet!

Tästä löydät turvallisuushavaintojen ja läheltä piti-tapausten raportointilomake

Poikkeama

Poikkeamasta raportoidaan jos huomaat että toimitaan esim. lakeja ja asetuksia, ohjaavia asiakirjoja tai prosesseja ym vastaisesti.

Tästä löydät poikkeamaraportointilomakkeen

Ilmoitus kiusaamisepäilystä tai epäasiallisesta kohtelusta

Tästä voit ilmoittaa, jos sinua kiusataan tai kohdellaan epäasiallisesti tai jos epäilet, että jotakuta kiusataan tai kohdellaan epäasiallisesti Axxellissa. Tiedot menevät yksikönjohtajalle ja työsuojelupäällikölle, jotka päättävät jatkotoimenpiteistä.

Tästä löydät lomakkeen

Palautetta Axxellin toiminnasta

Anna palautetta – ja auta meitä tulemaan vielä paremmiksi.

Haluatko antaa meille palautetta? Mielipiteesi on meille tärkeä ja haluaisimme kuulla mielipiteesi. Lomakkeella voit antaa Axxelliin liittyvää palautetta, tehdä ilmoituksia tai ehdottaa toimenpiteitä.
Käsittelemme kaiken saamamme palautteen ja vastaamme aina sinulle. Kerro asiasi mahdollisimman tarkasti. Tällä tavoin voimme välittää palautteesi oikealle yksikölle. Jos olet tyytymätön johonkin, ole asiallinen palautteessasi. Henkilökohtaisia opintoihin liittyviä asioitasi et voi hoitaa tällä palautelomakkeella.

Henkilötietoja käytetään vain vastausten käsittelyyn ja vastaamiseen. Pidämme tilastoa saamistamme palautteista, mutta niihin liittyvät henkilötiedot tuhotaan asian käsittelyn jälkeen. Emme välitä tietoja ulkopuolisille. Tietoturvasyistä luottamuksellisia tietoja, kuten henkilötunnuksia, ei tule lähettää.

Kiitos, että autat meitä parantamaan toimintaamme antamalla palautetta.