Virtuella Axxell-Dagen - VAD

Istället för den fysiska Axxell-dagen har vi i år skapat en virtuell version för dig, så att du i lugn och ro hemma eller i skolan kan fundera igenom VAD just DU vill bli och vilket som är ditt drömyrke! Här nedan hittar du en presentation av alla de 20 utbildningar vi erbjuder som du som ung kan söka till. De flesta söker du till via gemensam ansökan (se www.axxell.fi/gea), men några söker du också direkt till oss via vår hemsida. Kom ihåg att det är kontinuerlig ansökan till alla våra utbildningar och du kan söka när som helst under året.

Axxell-dagen 16.11.2021

Axxell-dagen 2021 ordnas i år som två livesädningar från Karis. Vi berättar om yrkesutbildningens möjligheter, intervjuar studerande och visar några videon kl. 9 och kl. 13. Sändningarna är ca. 45 minuter långa och innehållet är detsamma i båda sändningarna. Du kan se på sändningarna live eller senare på www.axxell.fi/axxelldagen.

 

Titta igenom videona – VAD är DITT drömyrke?

VAD mera kan vi erbjuda?

Om du börjar studera i Axxell får du genast i början av dina studier göra en PUK – Personlig utvecklingsplan för kunnande tillsammans med examenshandledaren. Vad det är får du mera information i videon nedan.

Du har också möjlighet att redan i dina studier i Axxell påbörja studierna på yrkeshögskola. Kolla in vad YH-leden innebär!

Axxell har ett stort nätverk av internationella kontakter och som studerande har du möjlighet att åka utomlands och göra din arbetspraktik. Vart du kan åka och vad som krävs ser du i videon nedan.