ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Koulutukset maahanmuuttajille

YKI-testiin valmentava kurssi

Kurssi on tarkoitettu maahanmuuttajille, jotka haluavat valmistautua yleisten kielitutkintojen suomen kielen keskitason kokeeseen. Kurssin tavoite on suomen kielen keskitason yleisen kielitutkinnon suorittaminen tasolla 3 (B1). Kurssilla harjoitellaan kaikkiin YKI-testin osakokeisiin, jotka ovat tekstin ymmärtäminen, kirjoittaminen, puheen ymmärtäminen ja puhuminen.

Kurssit järjestetään Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Lue lisää

Yleinen kielitutkinto YKI

Axxell järjestää Yleisiä kielitutkintoja suomen ja ruotsin kielessä. Yleinen kielitutkinto (YKI) on virallinen kielitaitotutkinto, josta saa todistuksen. Tarvitset todistusta Suomen kansalaisuuden hakemiseen. Myös monet oppilaitokset ja työpaikat voivat vaatia sitä.

Kurssit järjestetään Helsingissä, Espoossa, Karjaalla ja Vantaalla.

Lue lisää

Suomea työpaikalla -koulutus

Onko työpaikallanne maahanmuuttajataustaisia työntekijöitä? Kaipaavatko he vahvistusta suomen kielen käytössään? Työpaikkasuomi on tarkoitettu teille! Kurssilla vahvistetaan työssä tarvittavia suullisia ja kirjallisia taitoja sekä ammattikieltä. Kurssin sisältö suunnitellaan yhdessä työnantajan kanssa.

Lue lisää

Kotoutumiskoulutus

Kotoutumiskoulutus on tarkoitettu työttömille aikuisille maahanmuuttajille. Sopivalle kurssille ohjataan lähtötasotestin kautta.

Opiskelija opiskelee suomen kieltä ja työelämätaitoja. Lisäksi opiskelija menee kieliharjoitteluun ja oppii tuntemaan suomalaista yhteiskuntaa. Jokaisen opiskelijan koulutuspolku on erilainen riippuen lähtötasosta, opiskeluvalmiuksista ja jatkosuunnitelmista.

Lue lisää

Tietoja meistä