Seuraamme lautashävikkiä säännöllisesti omissa keittiöissämme ja olemme jälleen tehneet punnituksen. Olemme hyvällä tasolla koko Axxellissa. Viikon aikana Axxell-tason keskiarvo on 3,5%, tulos on hieman huonompi kuin kevään seuranta (v. 15), jolloin saavutettiin 2,95% tulos. Koko maan keskiarvo on 6,7%, joten olemme siis ilahduttavasti selvästi keskiarvon alapuolella! (Lue lisää täältä https://projects.luke.fi/ravintolafoorumi/ajankohtaista/)
Viime viikon tulokset selittyvät osittain melonin ja perunan kuorilla. Tulos keittiötä kohden on:
Karjaa: 4,3 %
Parainen: 3,11 %
Brusaby: 2.51 %
Muokattuna grammoihin keskimääräinen tulos on noin 34 grammaa annosta kohden. Se on ruoan määrässä noin 2 lihapullaa tai 1/4 omena lautasta kohden.