
A'la carte viikot Ravintola Axxellissa Karjaalla
Tervetuloa taas a'la carte viikoille kokkikoulutuksen ravintolaan, Ravintola Axxelliin Karjaalle!
Viikolla 44-47 ravintola on taas avoinna! Tule nauttimaan maukkaasta, opiskelijoidemme valmistamasta ja tarjoilemasta illallisesta! Tänä vuonna meillä on uusi Food Garden-konsepti, mikä tarkoittaa, että tarjoamme lähituotettua ruokaa jossa alkuruoka ja jälkiruoka otetaan runsaasta seisovasta pöydästä. Pääruoka valitaan kolmesta (3) eri vaihtoehdosta ja tarjoillaan lautasella keittiöstä. Hinta on aikuisille 25€ ja alle 12 vuotiaille lapsille 7€. Lapsille on oma pieni lämmin seisova pöytä.
Ravintola on avoinna keskiviikkoisin ja torstaisin seuraavasti:
28.10
29.10
4.11
5.11
11.11
12.11
18.11
19.11
Saavu klo 18 ja 18.30 välillä. Menu julkaistaan myöhemmin.
Varaa pöytä numerosta 044-739 7450 arkisin klo 8-15 tai sähköpostitse jonas.wasiljeff@axxell.fi. Huomaathan, että 15-16.10 ei pysty varaamaan pöytää puhelimitse, ainoastaan sähköpostitse.
Tervetuloa!
Teemme yhteistyötä huippukokki Michael Björklundin kanssa. Lisätietoja yhteistyöstä voit lukea tästä. Ilmoitamme syksyn aikana lähemmin suunnitelluista tapatumista.Meny för kvällsöppet
Förrättsbuffé
Fisk och skaldjur
Böcklingpaté
Skagenröra på stekt brioché
Sikchevice
Kallrökt laxrulle fylld med pepparrotsost
Kött och charkuteri
Hemgjord viltkorv
Liten tartarbiff
Kyckling ballotine med lagrad ost-dressing
Sallader
Äppel- och fänkålssallad
Grönsallad
Speltsallad
Rödbetscarpaccio med lagrad Tenalaost
Pumpasoppa, kall
Varmrätter - serveras från köket, välj ett alternativ
Fisk Wallenbergare med beurreblanchsås och potatismuffins
Marmorerad nötyttrefilé med lakritssås och vaniljrostade rotsaker
Pumpabiffar, rostad rödbetsquinioa,mangold verde och friterad grönkål
Dessertbuffé
Rödbetschokladkaka med karamelliserad bacon
Kryddäppel med sabayuonnesås
Tranbär och tjinuskitårta
Hjortronshot
Tenalaostar med aroniasylt
Barnbuffé
Lax med dillsås och potatismos
Maletköttsås med djurpasta