Axxell söker personal till Brusaby

Axxell erbjuder yrkesutbildning inom naturbruk- och miljö i Brusaby på Kimitoön. Brusabys jordbruk, ladugård, stall, smådjurshus, verkstäder mm. erbjuder en annorlunda undervisningsmiljö för mångsidiga studier. Brusaby har en omfattande hundverksamhet med bl a träning av assistenthundar som är integrerad i undervisningen.

Vi lediganslår nu följande befattningar att sökas

Timlärare i huvudsyssla, yrkesexamen för djurskötare med inriktning djurtränare

Befattningen är ett vikariat för tiden 15.11.2018-31.5.2020. Sökande bör ha lämplig examen inom djurbranschen och minst tre års arbetserfarenhet. Vi värdesätter en utbildning som djurtränare. Erfarenhet av arbete med tränande av djur är en förutsättning.
Behörighetskrav enligt förordning om behörighetsvillkor för personal inom undervisningsväsendet (986/1998).

Hundtränare

Främst inom assistenthundsverksamheten för tiden 1.11.2018-31.5.2019 med möjlighet till förlängning. Till arbetsuppgifterna hör självständigt tränande av hundar enligt träningsprogram, handledning av studerande i hundskötsel och –träning samt överlåtelse av tränade assistenthundar till slutkunden.Sökande bör ha lämplig examen inom djurbranschen, erfarenhet av hundträning och en förmåga att arbeta självständigt och målinriktat. Arbetserfarenhet inom det sociala området räknas som en merit.

Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3 § Lag om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002). Lön enligt Kollektivavtal för den privata undervisningsbranschen.

Närmare uppgifter om båda befattningarna ger enhetschef Tomas Björkroth, tel 044-739 7276. Ansökningar skickas per epost till hr@axxell.fi. Märk meddelandet med ditt namn och befattningen du söker. Ansökningstiden utgår den 12.10.2018.

 

Read More


News