VAD är DITT drömyrke?

Här kan du i lugn och ro hemma eller i skolan fundera igenom VAD just DU vill bli och vilket som är ditt drömyrke! Här nedan hittar du en presentation av alla de 22 utbildningar vi erbjuder som du som ung kan söka till. De flesta söker du till via gemensam ansökan i februari/mars på www.studieinfo.fi (se www.axxell.fi/gea), men några söker du också direkt till oss via vår hemsida. Kom ihåg att det är kontinuerlig ansökan till alla våra utbildningar och du kan söka när som helst under året, se mera på www.axxell.fi/soknu.

Axxell-dagen - få mera info om Axxell och vad vi erbjuder

Axxell-dagen 2021 ordnades som livesädning från Karis. Vi berättar om yrkesutbildningens möjligheter, intervjuar studerande och visar några videon. Sändningen är ca. 45 minuter lång och du kan se på sändningen på www.axxell.fi/axxelldagen.

 

Titta igenom videona – VAD är DITT drömyrke?

VAD mera kan vi erbjuda?

Om du börjar studera i Axxell får du genast i början av dina studier göra en PUK – Personlig utvecklingsplan för kunnande tillsammans med examenshandledaren. Vad det är får du mera information i videon nedan.

Du har också möjlighet att redan i dina studier i Axxell påbörja studierna på yrkeshögskola. Kolla in vad YH-leden innebär!

Axxell har ett stort nätverk av internationella kontakter och som studerande har du möjlighet att åka utomlands och göra din arbetspraktik. Vart du kan åka och vad som krävs ser du i videon nedan.