Tervetuloa Axxell Monikulttuurisuuskeskukseen

Tervetuloa opiskelemaan suomen kieltä sekä työelämän ja yhteiskunnan pelisääntöjä Axxell Monikulttuurisuuskeskukseen. Kurssimme järjestetään Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Karjaalla. Olemme järjestäneet maahanmuuttajakoulutusta aikuisille jo yli 10 vuotta.

Puh.nro. 029001 7685

Tutustu toimipisteisiimme Espoossa, Helsingissä, Vantaalla, Karjaalla

Työpaikkasuomi

Axxell Utbildning Ab toteuttaa Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen koordinoimaa Euroopan sosiaalirahaston Työvoiman liikkuvuus Euroopassa (ESR) F20109 –hankkeeseen kuuluvaa työpaikkasuomen koulutusta. Koulutuksen tavoitteena on parantaa Suomessa työskentelevien maahanmuuttajien suomen kielen valmiuksia ja taitoa työskennellä suomeksi suomalaisessa työpaikassa. Lisätietoja koulutuksesta, sen sisällöistä ja käytännön toteutuksesta voi kysellä yksikönjohtaja Kristel Kivisik, kristel.kivisik@axxell.fi, puh. 044 739 7702.

Tarkemmin Axxellin järjestämään työpaikkasuomen koulutukseen voi tutustua alla olevasta esittelyvideosta. Yksityiskohtaisempaa tietoa työpaikkasuomen koulutuksesta voi lukea tuotekortista.

Lähtömaakoulutus

Axxell Utbildning Ab toteuttaa Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen koordinoimaa, Euroopan sosiaalirahaston Työvoiman liikkuvuus Euroopassa (ESR) F20109 –hankkeeseen kuuluvaa Lähtömaakoulutusta Espanjassa ja Kreikassa. Koulutuksen tarkoituksena on tarjota Suomeen töihin tuleville terveydenhoitoalan ammattilaisille sellainen suomen kielen taito, että he pystyvät työskentelemään Suomessa. Koulutukseen kuuluu kieliopintojen lisäksi yhteiskunta- ja työelämätietoa, jotta sopeutuminen Suomeen ja suomalaiseen työelämään ja yhteiskuntaan sujuisi mahdollisimman helposti. Lisätietoja koulutuksesta, sen sisällöistä ja käytännön toteutuksesta voi kysellä yksikönjohtaja Kristel Kivisik, kristel.kivisik@axxell.fi, puh. 044 739 7702.

Tarkemmin Axxellin järjestämään lähtömaakoulutukseen voi tutustua alla olevasta esittelyvideosta. Yksityiskohtaisempaa tietoa lähtömaakoulutuksesta voi lukea tuotekortista.

Työpaikkaruotsi

Axxell Utbildning Ab toteuttaa Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen koordinoimaa Euroopan sosiaalirahaston Työvoiman liikkuvuus Euroopassa (ESR) F20109 –hankkeeseen kuuluvaa työpaikkaruotsin koulutusta. Koulutuksen tavoitteena on parantaa Suomessa työskentelevien maahanmuuttajien ruotsin kielen valmiuksia ja taitoa työskennellä ruotsiksi ruotsalaisessa työpaikassa. Lisätietoja koulutuksesta, sen sisällöistä ja käytännön toteutuksesta voi kysellä yksikönjohtaja Kristel Kivisik, kristel.kivisik@axxell.fi, puh. 044 739 7702.

Tarkemmin Axxellin järjestämään työpaikkaruotsin koulutukseen voi tutustua alla olevasta esittelyvideosta. Yksityiskohtaisempaa tietoa työpaikkaruotsin koulutuksesta voi lukea työpaikkaruotsin tuotekortista suomeksi ja tässä tuotekortti ruotsiksi, Svenska på arbetsplatsen.