Restaurang Axxell

Välkommen till Restaurang Axxell, kockutbildningens restaurang i Karis. Vi har kvällsöppet några gånger per läsår.

Kockavdelningen i Axxell i Karis har kvällsöppet igen! Vi ordnar supé-kvällar onsdag 29.3 och onsdag 5.4. Nu kan du boka bord! Mera information om de båda supéerna nedan.

Du kan boka bord varje vardag kl. 10-14 genom att ringa husmor Karola Bollström på telefonnummer 044-739 7540. Meddela vilkendera supé du bokar bord till.

Supén 29.3 (kl. 17-19)

Spanskt inspirerad meny, planerad av kock 15B tillsammans med läraren Pontus Berglund.

Meny:

Stående förrättsbuffé

xxxxxxxxxx

Valbar varmrätt (väljs på plats), följande alternativ kan du välja mellan:

1) Vitlöksgratinerad torsk med chiliskaldjur, limesås och fänkålssallad

2) Oxfilé på spanskt vis

3) Vegetarisk paella

Varmrätt för barnen: Mojo-Rojo burgare / köttbullar med pasta

xxxxxxxxxx

Stående efterrättsbuffé

Pris

Supén 27€

Vinpaket 12€ (innehåller vitvin 12 cl, rödvin 12cl, gräddlikör 4cl)

 

Supén 5.4 (kl. 17-19)

Menyn är inspirerad av våren och planerad av kock 15A tillsammans med läraren Anna-Stina Wernér.

Meny:

Stående förrättsbuffé

xxxxxxxxxx

Valbar varmrätt (väljs på plats), följande alternativ kan du välja mellan:

1) Torskrygg med vitvin-anjovissås och gräslöksolja, som tillbehör en sallad av saltinbakad rödbeta och babyspenat

2) Lammyttrefilé på potatis-rotsaksbädd, rödvinssås

3) Vegetarisk speltrisotto med fetaost

xxxxxxxxxx

Stående dessertbuffé

Pris

Supén 27€

Vinpaket 12€ (innehåller vitvin 12 cl, rödvin 12cl, gräddlikör 4cl)

 

Välkomna!

tryck på bild för att öppna galleri

Veckans meny, vecka 17

Måndag

Broilergryta

Tisdag

Soyabolognese, spaghetti

Onsdag

Lasagne

Torsdag

Ärtsoppa, pannkaka

Fredag

Ugnsfisk

 

Middag

Måndag: Knackkorv, mos

Tisdag: Nötbiff

Onsdag: Fisksoppa

Torsdag: Chili con carne