Påsksupé i Restaurang Axxell i Karis

Välkommen på påsksupé till Restaurang Axxell, kockutbildningens restaurang i Karis!

Onsdagen 17.4 och torsdagen 18.4, anländ mellan kl. 17-19 har du möjlighet att komma och njuta av en stor PÅSKSUPÉ med många olika delikatesser i vår restaurang! Det blir stående kall förrättsbuffé och serverad varmrätt (valbar kött/fisk/vegan) och stående dessertbuffé med kaffe/te. Supéns pris är 30€/person. Drycker (även alkoholhaltiga) beställs och debiteras skilt. Boka bord på nummer 044-739 7550, vardagar mellan kl. 9 och 12 eller per e-post johanna.ahlfors@axxell.fi.

Kockgrupp 18 tillreder maten och även Micke Björklund deltar, både i förberedelserna och under supékvällarna.

Välkommen!

Axxells samarbete med toppkocken Michael Björklund kan du läsa mera om här. Vi informerar mera om vilka evenemang som planeras under våren.

tryck på bild för att öppna galleri

Meny

Förrätter, stående kall buffé

3 olika sorters strömming
3 olika sorters sill
Gravad lax
Hovmästarsås
Pocherade ägg
Fyllda kokta ägg
Rökt lamm
Lammcarpaccio med ostcrème och sparris
Laxröra/laxtartar
Bondböna-kikärts puck med hummus(vegan)
Blomkålssallad(vegan)
Rödbets-morots sallad med chilivinägrett(vegan)
Kokt potatis, påsklimpa, smör, ost

Varmrätter, valbart kött eller fisk eller vegan från köket

Rostbiff, rostade rotfrukter, potatispuré

Örtsbakad lax på grönsaksbädd, dillsås och potatispuré

Fyllda champinjoner med mixad tomat-olivsås (vegan)

Dessertbuffé

Memma
Pascha
Chokladfondant
Påskbakelse
Kaffe/te

Lunch vecka 11

(för studerande och personal)

Måndag

Knackkorv och stekt potatis

Tisdag

Janssons frestelse

Onsdag

Kycklingwok med ris

Torsdag

Sommarsoppa, efterrätt

Fredag

Gris ytterfilé