Testipiste Helsingissä hakee opintosihteeriä

Testipiste on aikuisten maahanmuuttajien kielitaidon arviointikeskus. Testipisteessä järjestetään suomen kielen lähtötason arviointia, jotta asiakas voidaan ohjata sopivaan kotoutumiskoulutukseen. Testipiste sijaitsee Mannerheimintiellä, Helsingissä.

Haemme Testipisteeseen nyt

opintosihteeriä (äitiysloman sijainen)

Opintosihteerin työ on asiakaslähtöinen toimistotyö. Toivomme hakijalta hyviä tietoteknisiä taitoja (MS Office) sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa (muut kielet katsotaan eduksi). Työnhakijalta edellytämme oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja hyvää stressinsietokykyä. Työsuhde on määräaikainen kokopäivätyö.

Lähetä hakemus ja CV viimeistään 17.5 klo 16 osoitteeseen: hr@axxell.fi (otsikkona: opintosihteeri TESTIPISTE). Lisätietoja antaa Nan Zhang, puh. 044-739 7842 tai Nan.Zhang@testipiste.eu

 


Axxell MKK rekrytoi uusia suomenkielen opettajia

Axxell järjestää aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksen alkuvaiheen koulutuksia Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla sekä ammatillisiin opintoihin suuntaavia kotoutumiskoulutuksia. Etsimme alan osaajia asiantuntevaan tiimiimme.

Oletko kehittyjä ja kehittäjä? Dynaaminen ja alansa hallitseva asiantuntija?

Axxell MKK rekrytoi uusia

suomen kielen opettajia kotoutumiskoulutukseen

Tarjolla työtä hyvässä työyhteisössä!

Tehtävässä edellytetään:

Ylempää korkeakoulututkintoa, vähintään suomen kielen aineopintoja, erinomaista suomen kielen taitoa (taso 6 vähintään kahdella osa-alueella ylimmän tason YKI-kokeesta tai erinomainen taso valtionhallinnon kokeesta), kokemusta vähintään 6 työskentelykuukautta lukutaitokoulutuksesta tai hitaan polun koulutuksista tai vähintään 12 työskentelykuukautta suomen opettamisesta aikuisille maahanmuuttajille sekä pedagogista pätevyyttä Suomessa (35 ov tai 60 op).

Viikkotyöaika on 30,68 – 38,33 tuntia viikossa riippuen työtehtävistä.

Jätä oma hakemus tästä.

Lisätietoja monikulttuurisuuskeskus@axxell.fi tai puh. 044-739 7838, tiistaisin ja torstaisin klo 8-9.


Ikäihmiset ja maahanmuuttajat yhdessä

Tänä syksynä käynnistyi Yhdessä -toiminta, joka tarjoaa kohtaamispaikkoja ikäihmisille ja maahanmuuttajille. Suomen kieltä opiskelevat maahanmuuttajat pääsevät puhumaan suomea ja saavat kielikontakteja sekä tutustuvat vapaaehtoistoimintaan ja hoitoalan työelämään. Vastaavasti vantaalaisen palvelukoti Hopean ikäihmiset saavat seuraa ja juttukavereita kummiryhmänsä opiskelijoista. Axxellista on ollut toiminnassa mukana yksi 22 opiskelijan ryhmä, joka on käynyt tutustumassa ikäihmisiin, ja vielä ennen joulua vietetään pikkujoulua yhdessä.

Toiminnassa ovat mukana Axxell MKK, Vanhus- ja lähimmäispalveluliitto Valli ry, palvelukoti Hopea ja Selkokeskus.


Axxell MKK järjestää suomen kielen opetusta yrityksien vieraskielisille työntekijöille

Axxell MKK voitti Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen kilpailuttaman tuetun suomen kielen opetuksen yrityksille ja yrittäjille, joiden vieraskieliset työntekijät tarvitsevat vahvistusta erityisesti työpaikalla käytettävän ammatillisen suomen kielen käytössä. Useat yritykset ja organisaatiot ovat tarttuneet tilaisuuteen ja ostaneet Axxell MKK:lta työpaikka suomi opetusta. Koulutuksia ovat tilanneet mm. Espoon kaupunki useille eri ammattiryhmille mm. hoito- ja kirjastoalan vieraskielisille työntekijöilleen. Samoin asiakkaana on ravintoloita kuten Georgian House ravintolan työntekijät. Kirjanpitoon liittyvää sanastoa olemme opettaneet HR-tilipalvelun työntekijöille ja uusia asiakkaita tulee lisää kuukausittain. Kokemusta on siis kertynyt useasta eri ammattialasta ja uusien asiakkaiden myötä eri ammattialojen osaaminen karttuu entisestään.

Lue lisää koulutuksista tästä


Axxell MKK on mukana rakentamassa Kansallismuseon joulukuusimetsää

Mene joulukuusimetsään!

Kansallismuseon puisto Helsingissä muuttuu jälleen joulukuusimetsäksi, kun vapaaehtoiset koristelevat kuuset jouluiseen asuun. Jo usean vuoden ajan Kansallismuseon joulukuusimetsän koristeet ovat välittäneet joulun sanomaa, muistaneet muualla asuvia ja tiedottaneet erityisasemassa olevien oikeuksista.

Kansallismuseon joulukuusimetsää on jälleen tänä vuonna rakentamassa eri yhteisöjä, esimerkiksi päiväkoteja, koululuokkia ja harrastuspiirejä. Myös Axxell MKK:n opiskelijoita on mukana koristelutalkoissa.

Tänä vuonna koristelussa on teemana yhdessäolo, kaipuu ja joulunajan matkat. Näiden teemojen herättämiä ajatuksia ja tunteita ryhmät kuvittavat koristeiksi kuusiin.

Joulukuusimetsän avajaiset pidetään perjantaina 15.12. klo 16. Kuuset ovat kaupunkilaisten ihasteltavana 7.1.2018 asti.