Löydä koulutuksesi Axxellista

Axxellissa on tarjolla nuorille ja aikuisille monipuolista ammattikoulutusta, kansanopiston linjoja sekä pidempiä ja lyhyempiä kursseja. Käytä pikahakua koulutustemme selailuun tai klikkaa kohtaa "Koulutuksemme", josta löytyy vaihtoehtoisia hakuominaisuuksia.

Koulutuksemme

Gemensam ansökan 24.2–17.3.2015

I gemensam ansökan till yrkesutbildning 24.2–17.3.2015 kan du söka till yrkesinriktade grundexamina som börjar på hösten 2015.

Du kan ansöka till utbildningarna på sidan www.studieinfo.fi.

Utbildningarna du kan söka till via gemensam ansökan hittar du här.

Information om inträdesproven som anordnas hittar du här.

Sök nu!

Till studieinfo.fi

Koulutusta juuri sinulle!

Axxell tarjoaa monipuolista koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Meillä voit suorittaa ammatillisen tutkinnon. Voit myös kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi opiskelemalla kansanopiston linjoilla tai kursseilla, jotka eivät johda tutkintoon. Axxellissa voit aikuisopiskelijana kehittää ammattiosaamistasi joustavalla tavalla. Aiemmat taitosi ja kokemuksesi otetaan huomioon opinnoissasi. Axxell tarjoaa nuorille 25 erilaista ammattia − ja lukuisia mahdollisuuksia! Folhögskolan Axxell tarjoaa osaamista ja inspiraatiota − halusitpa sitten kasvattaa ammattitaitoasi tai viettää välivuoden kehittäen itseäsi. Folkhögskolan Axxell järjestää pitkäkestoisia opintolinjoja, eri teemoja käsitteleviä lyhytkursseja ja kesäkursseja.

Axxell sosiaalisessa mediassa!

Nuorisokoulutus

Axxellin avulla loistavat tulevaisuudennäkymät! Meillä voit valita 27:stä eri ammatista. Voit valmistua kokiksi, lähihoitajaksi, tarjoilijaksi, talonrakentajaksi, merkonomiksi, eläintenhoitajaksi... Mahdollisuuksia riittää.

Lue lisää

Aikuiskoulutus

Kehitä Axxellin avulla ammattiosaamistasi joustavalla tavalla! Aikuiskoulutus on ratkaiseva menestystekijä nykypäivän työelämässä. Otamme huomioon elinkeinoelämän tarpeet.

Lue lisää

Kansanopisto-opinnot

Folkhögskolan Axxell tarjoaa kansanopisto-opintoja kuudella paikkakunnalla. Meiltä löydät mielenkiintoisia kursseja toteutettuina viihtyisässä opiskeluympäristössä osaavien opettajien johdolla!

Lue lisää

Muut koulutukset

Järjestämme myös oppisopimus-, maahanmuuttaja- ja työvoimapoliittista koulutusta, ammattia täydentäviä kurssia ja kansanopistokursseja sekä räätälöityä koulutusta.

Lue lisää

Kompetensprogram för vuxna 

Är du 20-50 år och saknar en examen efter grundskolan?

Har du avbrutit dina gymnasie- eller yrkesstudier?

Läs mera om vad Axxell kan erbjuda dig!

Läs mera

Ajankohtaista

Yrityksille / Työantajille

Asiakkainamme ovat niin pienet ja keskikokoiset kuin suuretkin organisaatiot. Yrittäjille tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Millaisia ovat omat tai oman yrityksesi/organisaatiosi kehittämistarpeet ja -toiveet? Ota yhteyttä, niin laaditaan teille sopiva paketti! Teemme mielellämme tarjouksen koulutus- ja kehittämispalveluistamme yrityksesi tarpeisiin. 

Lue lisää

Kansainvälinen toiminta

Axxell panostaa kansainvälisyyteen ja toimii aktiivisesti lähinnä Euroopassa. Opistolla on kansainvälinen strategia ja säännöllisesti päivitettävä kehityssuunnitelma, jotka perustuvat Axxellin Missio, Visio ja Arvot -julistukseen.  Axxellin kansainvälinen toiminta pohjautuu seuraaviin arvoihin: Sitoutuminen, Kestävä kehitys, Yhdenvertaisuus, Monipuolisuus ja Yhteistyöhalukkuus.

Lue lisää

Palvelut

Lounas ravintola Kök & Salissa Paraisilla, uusi kampaus salonki InStyleissa Karjaalla tai intialainen päähieronta kauneushoitola Estheticassa Paraisilla? Tarvitseeko koirasi trimmausta Brusaby Trim voi auttaa sinua. Kaipaako autosi huoltoa?

Lue lisää Axxellin opiskelijoiden tarjoamista palveluista Karjaalla, Kemiössa ja Tammisaaressa.

Lue lisää

Taitaja 2015 Turussa

Sivun suomenkielinen käännös julkaistaan pian

Åbo stad och Åbo yrkesinstitut tillsammans med övriga yrkesutbildare i Egentliga Finland står som värdar för Mästaretävlingarna 2015. Mästare2015 arrangeras i Åbo 5.–7.5.2015. FM-tävlingar i yrkesskicklighet är det största årligen återkommande evenemanget inom yrkesutbildning. Tävlingens deltagrare är studerande inom yrkeutbildning som fyller högst 20 år under tävlingsåret.

I Mästare2015 ingår ca 40 tävlingsgrenar, MästarePLUS-tävlingarna samt den nationella finalen i Mästare9. Åbo yrkesinstitut ansvarar för att genomföra 20 tävlingsgrenar. 

Läs mera

Opiskelijoille, henkilökunnalle ja huoltajille


Videopresentation av Axxells enheter