&nsbp;

Mikä Axxell on?

Axxell tarjoaa monipulista koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Meillä voit suorittaa ammattitutkinnon ja sinä voit myös kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi opiskelemalla kansanopiston pitkillä linjoilla tai lyhytkursseilla, jotka eivät johda tutkintoon.

Axxellin johtamisjärjestelmä on sertifioitu standardien ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001 mukaan.

Axxellin visio ja strategia

Laatu

Laatua kehitämme visualisoimalla ja dokumentoimalla työprosessejamme ja parantamalla niitä jatkuvasti. Käyttämällä sekä opiskelijoiden että henkilöstön täyttämiä arviointilomakkeita parannamme myös laatuamme.

Axxellin pyrkimyksenä on luoda positiivinen työympäristö, jossa sekä henkilökunta että opiskelijat viihtyvät. Yhdessä ylläpidämme ja kehitämme työturvallisuutta ja ennalta ehkäisevää toimintaa työpaikalla.

omoss

Axxell aloitti toimintansa elokuun 1. päivänä 2008. Axxell toimii yhdeksällä paikkakunnalla: Raaseporissa (Karjaa ja Tammisaari), Espoossa, Helsingissä, Turussa, Paraisilla, Kemiönsaarella, Pernajassa (Kuggom), Kristiinankaupungissa (Lappvärtti) ja Vantaalla. Uuden organisaation tavoitteena on turvata ruotsinkielinen toisen asteen koulutus ja varmistaa samalla vahva koulutustarjonta rannikkoseudulla muodostamalla aiempaa suurempia koulutusyksiköitä opetusministeriön suositusten mukaisesti.

Axxell on tällä hetkellä yksi suurimmista ruotsinkielistä ammatillista koulutusta tarjoavista oppilaitosorganisaatioista Suomessa. Axxellissa opiskelee noin 3700 opiskelijaa, joista noin 1300 nuorta.

Axxellin toimipisteet

 

Hallinto

Axxellin ylläpitäjänä toimii Axxell Utbildning Ab. Yhtiötä johtaa hallitus ja toimitusjohtajana toimii Stefan Johansson. Oppilaitoksen rehtorina toimii Lena Johansson. Organisaation työllistää noin 400 henkilöä kokopäiväisesti.

Omistajat

Yhtiön suurimpina osakkeenomistajina on kaksi merkittävää ruotsinkielistä rahastoa: Svenska folkskolans vänner r.f. ja Svenska småbruk och egna hem Ab. Näiden lisäksi myös Raaseporin kaupunki on osakkaana ylläpitäjäyhtiössä.

Vaalimme ympäristöä

Axxellin ympäristötyön tavoitteena on tukea opiskelijoiden kehitystä ympäristötietoisiksi kansalaisiksi. Tavoitteena on, että opiskelijat osaavat ottaa kestävän kehityksen eri näkökohdat huomioon tulevassa toiminnassaan. Henkilökunnan ympäristötietoisuuden ja tiedon lisääminen kuuluu myös ympäristötyöhömme.


Kuvia toimipisteistä

Kuva sanoo enemmäin kuin tuhat sanaa - kuvat kertovat opiskelijoiden arjesta ja mitä on opiskella Axxellissa.

Todistuskopioista perittävä maksu

Jos olet hukannut todistuksesi ja tarvitset siitä jäljennöksen, perimme maksun seuraavasti:

Koko tutkintotodistuksen jäljennöksestä 30€
Yksittäisestä todistusjäljennöksestä 10-30€.

 

If you need copies of your certificates, the fees are:

30€ for degree certificate
10-30€ for occasional certificates