Hostel Brusaby

Hostel Brusaby erbjuder inkvartering för grupper (>10 personer)

Hostel Brusaby betjänar 1.5–31.8. Beroende på studerandesituationen har vi också möjlighet att ta emot grupper under andra tider på året

Brusaby ligger i lantlig miljö mitt på den bördiga Kimitoön i Åbolands skärgård. I Brusaby studerar 100 ungdomar och 300 vuxna till olika examina inom naturbruk och miljö. I anslutning till skolan finns häststall, smådjurshus och Brusaby gård med ladugård, åker och skog. På campusområdet finns totalt 160 internatplatser som hyrs ut sommartid och även året om i den mån det finns utrymme. Avstånd till Kimito centrum 2 km, Åbo 60 km, Helsingfors 150 km.

Priser

Inkvartering i lägenheter med tre eller fyra tvåpersoners rum per lägenhet. I alla lägenheter finns toalett, dusch, allrum med TV och kokvrå (kyl/ frys, spis, kaffekokare, mikrovågsugn, matbord).

  • Enkelrum: 35€ / person / natt
  • Tvåpersoners rum: 25€ / person / natt för delat rum
  • Lakanspaket (lakan och badhandduk) 10€ / person.

Möjlighet till frukost (för grupper över 10 personer)

Kontaktuppgifter

Har du frågor eller vill boka rum, ring 029 001 7275.

Axxell Brusaby, Brusabyvägen 2, 25700 Kimito

Övrigt

Amosparkens gräsplaner på totalt ca 5 ha erbjuder utmärkta träningsmöjligheter t ex för fotbollslag.
Från Kasnäs kommer man vidare ut i Skärgårdshavets nationalpark och kan bekanta sig med t.ex. Örö, Bengtskär, Rosala och Korpoström. Skärgårdsbad Kasnäs erbjuder lyxig rekreation.

Uthyrning av utrymmen

I Brusaby finns också många utrymmen som lämpar sig för olika verksamheter som man kan hyra. Vi har ett undervisningskök och föreläsningssalar för olika behov. Priserna varierar beroende på utrymme, ta kontakt med vårt kansli, tfn 029 001 7275 eller brusaby@axxell.fi för närmare information om möjligheter och priser.