Course:
Kock - Grundexamen inom restaurang- och cateringbranschen (Karis, flerform)


Detailed information

Course name

Kock - Grundexamen inom restaurang- och cateringbranschen (Karis, flerform)

Location

Bangatan 75
Karis 10300

Course Type

Vocational upper secondary qualification

Course language

Swedish

Scope

180 kp

Start Date

August 2020

Last day to apply

08 Jun 2020

Contact

Belinda Rehn

044-739 7803
belinda.rehn@axxell.fi

Charge

Undervisningen är kostnadsfri för den studerande. Utgifter tillkommer dock för möjliga arbetskläder och arbetsredskap, studiematerial, övrigt material och eventuella kort. Varje bransch informerar skilt om de kostnader som det kan handla om. Läs mera om avgifter här.

Miscellaneous

Inträdeskrav

Slutförd grundläggande utbildning eller gymnasium eller avlagd studentexamen eller tidigare slutförd motsvarande lärokurs.

Studiesocial status

Sjutton år fyllda har rätt att ansöka om behovsprövat studiestöd och statsgaranterat studielån.

Utbildningsmiljö

Moderna kök och restaurangutrymmen i centrum av Karis med möjlighet till internatboende i Ekenäs.

Övrigt

Information om examensvisa krav på hälsotillståndet för denna utbildning (pdf)

Course name

Kock - Grundexamen inom restaurang- och cateringbranschen (Karis, flerform)

Location

Axxell i
Axxell i

Bangatan 75
Karis 10300<()

Course Type

Vocational upper secondary qualification

Course language

Swedish

Scope

180 kp

Start Date

August 2020

Last day to apply

08 Jun 2020

Contactperson

Belinda Rehn

044-739 7803
belinda.rehn@axxell.fi

Förklaring

Undervisningen är kostnadsfri för den studerande. Utgifter tillkommer dock för möjliga arbetskläder och arbetsredskap, studiematerial, övrigt material och eventuella kort. Varje bransch informerar skilt om de kostnader som det kan handla om. Läs mera om avgifter här.

Miscellaneous

Inträdeskrav

Slutförd grundläggande utbildning eller gymnasium eller avlagd studentexamen eller tidigare slutförd motsvarande lärokurs.

Studiesocial status

Sjutton år fyllda har rätt att ansöka om behovsprövat studiestöd och statsgaranterat studielån.

Utbildningsmiljö

Moderna kök och restaurangutrymmen i centrum av Karis med möjlighet till internatboende i Ekenäs.

Övrigt

Information om examensvisa krav på hälsotillståndet för denna utbildning (pdf)

Course name

Kock - Grundexamen inom restaurang- och cateringbranschen (Karis, flerform)

Location

Bangatan 75
Karis 10300

Course Type

Vocational upper secondary qualification

Course language

Swedish

Scope

180 kp

Start Date

August 2020

Last day to apply

08 Jun 2020

Contactperson

Belinda Rehn

044-739 7803
belinda.rehn@axxell.fi

Charge

Undervisningen är kostnadsfri för den studerande. Utgifter tillkommer dock för möjliga arbetskläder och arbetsredskap, studiematerial, övrigt material och eventuella kort. Varje bransch informerar skilt om de kostnader som det kan handla om. Läs mera om avgifter här.

Miscellaneous

Inträdeskrav

Slutförd grundläggande utbildning eller gymnasium eller avlagd studentexamen eller tidigare slutförd motsvarande lärokurs.

Studiesocial status

Sjutton år fyllda har rätt att ansöka om behovsprövat studiestöd och statsgaranterat studielån.

Utbildningsmiljö

Moderna kök och restaurangutrymmen i centrum av Karis med möjlighet till internatboende i Ekenäs.

Övrigt

Information om examensvisa krav på hälsotillståndet för denna utbildning (pdf)



Contact

Belinda Rehn

044-739 7803
belinda.rehn@axxell.fi


Application process

Fyll i ansökningsblanketten nedan för att söka till utbildningen som startar i augusti 2020. Alla sökande kallas till personlig intervju.

Det finns ännu lediga platser till utbildningen som började i augusti 2019! Det är möjligt att hoppa på utbildningen även under pågående läsår. Du kan söka genom att fylla i den elektroniska blanketten nedan. Efter att du lämnat in din ansökan blir du kontaktad av examenshandledaren för en närmare diskussion.