Bagare-konditor (flerform)

Grundexamen inom livsmedelsbranschen

Utbildning börjar: 11.08.2025, Utbildning avslutas: juli 2027, Sista ansökan: 25.05.2025

Ny utbildning till bagare-konditor med start i augusti 2025!

Vill du jobba professionellt som bagare? Gillar du att arbeta praktiskt och skapa med dina egna händer? Gillar du att jobba kreativt? Gillar du att baka och vill lära dig allt från traditionella till moderna bakverk? Lockar det att jobba i ett bageri eller konditori?

Svarade du ja på frågorna så är det här rätt utbildning för dig! 

Utbildningsinformationen sammanfattad

Ansökan

Grunduppgifter
Tidigare utbildning

Har du avlagt examen på andra stadiet? (Examensbetyg från gymnasiet, grundexamen, yrkesexamen eller specialyrkesexamen. Specificera nedan.)

Villkor och behandlingsprocess

Genom att skicka ansökan/anmälan godkänner du annulleringsvillkoren och försäkrar att uppgifterna du givit är noggrant ifyllda och korrekta.

Minderåriga kan anmäla sig till våra kurser med vårdnadshavarens tillstånd. Om du är minderårig skall du alltid meddela vårdnadshavarens namn, adress, telefonnummer och e- post adress i fälten ” Information om vårdnadshavare”.

Efter att du godkänt de här villkoren, kommer du i nästa skede av processen att bekräfta uppgifterna och slutföra anhållan/ansökan. Om du märker fel i uppgifterna, kan du ännu återgå till tidigare steg i ansökan/anhållan och rätta uppgifterna. De uppgifter du givit sparas i Axxells studieregisterprogram Visma Primus, se registerbeskrivning .

Efter godkänd ansökan/anhållan, får du ett meddelande i rutan om ifall ansökan/anhållan har lyckats. Du får också bekräftelse om ansökan/anhållan via e-post. Vi kontaktar dig senast då ansökningstiden gått ut. Har du frågor om ansökan/anhållan kan du rikta dom till ansokan@axxell.fi

Föregående steg Nästa steg
Granska uppgifterna och skicka ansökan

Namn

Personnummer

Modersmål

Adress

Telefonnummer

E-post

Grundutbildning

Tidigare examen

Pågående studier

Arbetserfarenhet

Motivering

Övriga kompetenser

Övrigt

Föregående steg

Kontaktperson