Axxell
Utbildningskatalogen
Händelser
<<  September 14  >>
 Må  Tis  Ons  Tor  Fre  Lö  Sö 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Aktuellt

Aktuellt på axxellHär hittar du aktualiteter gällande kommande och redan ordnade evenemang, allmän information, lediga befattningar, information som är specifik för varje enskilld enhet.

Under aktualitetstiteln hittar du vilket område aktualiteten är riktad till eller härstammar ifrån.

 

Axxell söker lärare inom byggnadsbranschen till Karis

Lediga befattningar

Axxell i Karis verkar idag huvudsakligen vid Bangatan 75 i nya och moderna utrymmen i centrum av Karis ett stenkast från Karis järnvägsstation. I Karis utbildas både unga och vuxna under samma tak. Totalt studerar ca. 700 studerande i Karis och personalstyrkan uppgår till ca. 70. Vi behöver duktiga lärare för att ge en högklassig undervisning åt våra studerande. Kom med i vårt team!

Följande befattning lediganslås i Karis (administrativa enheten Axxell Teknik och hantverk):

Timlärare i huvudsyssla, byggnadsbranschen

Behörighetskrav för befattningen enligt förordning om behörighetsvillkor för personal inom undervisningsväsendet (986/1998). Behörig är en person som har minst högskoleexamen som är lämplig för undervisningsuppgiften, lärarbehörighet och tre års praktisk arbetserfarenhet.

Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3 § Lag om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

Lön enligt Kollektivavtal för den privata undervisningsbranschen.

Det räknas som merit om du är examensmästare.

Befattningen tillsätts så fort som möjligt och gäller tillsvidare. För nyanställda tillämpas en prövotid på 4 månader.                  

Ansökningstiden utgår måndagen den 5.9.2014 kl. 16.00.

Tilläggsuppgifter om befattningarna fås av enhetschef Krister Stenroos, tfn 044 739 7421. Skicka din ansökan per e-post till krister.stenroos(0)axxell.fi eller per post till Axxell Karis, Bangatan 75, 10300 Karis, märk kuvertet "lärare".

Axxell söker finskalärare till Karis och Ekenäs

Lediga befattningar

Axxell utbildar i Ekenäs inom branscherna företagsekonomi och IT, social och hälsovård, hantverk och konstindustri samt inom fastighetsskötsel och hemvård.  De två första är fr.o.m. 1.8.2014 verksamma på adressen Raseborgsvägen 9 och de senare på Fågelsången 1. Vi har främst ungdomsutbildning men också vuxenutbildning av olika slag främst inom social- och hälsovård.

Vi har också satsat en hel del på specialpedagogik och inom två branscher har vi smågruppsundervisning. Smågruppsundervisningen finns på Fågelsången 1 och med smågrupp menar vi grupper på ca.8 studerande med någon form av särskilda behov för sin inlärning. Fastighetsskötare och hemvårdare blir man på 3,5 år och detta tillåter studier i en lite långsammare takt. Utöver detta har vi studerande med särskilda behov integrerade i den textila undervisningen inom hantverk och konstindustri.

Axxell i Karis verkar idag huvudsakligen vid Bangatan 75 i nya och moderna utrymmen i centrum av Karis ett stenkast från Karis järnvägsstation. I Karis utbildas både unga och vuxna under samma tak. Totalt studerar ca. 700 studerande i Karis och personalstyrkan uppgår till ca. 70.

Vi behöver duktiga lärare för att ge en högklassig undervisning åt våra studerande. Kom med i vårt team!

Följande befattning lediganslås att sökas:

Timlärare i huvudsyssla, finska

Du undervisar i finska både i Karis och Ekenäs. Befattningen gäller tillsvidare.

Behörighetskrav för befattningen enligt förordning om behörighetsvillkor för personal inom undervisningsväsendet (986/1998). Behörig är en person som har minst högskoleexamen som är lämplig för undervisningsuppgiften, lärarbehörighet och tre års praktisk arbetserfarenhet

Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3 § Lag om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

Lön enligt Kollektivavtal för den privata undervisningsbranschen.

Det räknas som merit om du är examensmästare.

Befattningen tillsätts så fort som möjligt och gäller tillsvidare. För nyanställda tillämpas en prövotid på 4 månader.

Ansökningstiden utgår fredagen den 5.9.2014 kl. 16.00.

Mera information om befattningarna ger utbildningsledare Lotta Berglund, lotta.berglund(0)axxell.fi. Du kan också ringa växeln 0290 01 70 och lämna ringbud så ringer Lotta Berglund tillbaka. Skicka din ansökan per e-post till lotta.berglund(0)axxell.fi eller per post till Axxell i Karis, Bangatan 75, 10300 Karis, märk kuvertet ”lärare”.

Läsåret har startat på Axxell Lappfjärd

Aktuellt - Lappfjärd

Nu är vi i full gång med nya studeranden på Axxell Lappfjärd. Bandövningar i full gång, musikproducenterna filar på nya låtar och teknikerna förbereder inbandning i studion

Axxell Pargas söker lärare

Lediga befattningar

Axxell Pargas består av två verksamhetspunkter med tre olika utbildningstyper. På Vapparvägen ordnas yrkesutbildning för såväl ungdomar som vuxna. Där utbildar vi framtidens yrkesproffs inom åtta attraktiva branscher och satsar i vår verksamhet på att beakta näringslivets behov och bedriver sådan verksamhet som gagnar utvecklingen i vår region. På Pjukalavägen finns enhetens folkhögskoleverksamhet. Enhetens mångsidighet innebär en intressant och varierande arbetsmiljö. Mera info om Axxell Pargas hittar du på enhetens egna webbsida.

Till Axxells lärarteam i Pargas söker vi nu en:

Lärare inom elbranschen

Behörighetskrav för befattningen anges i förordningen om behörighetsvillkor för personal inom undervisningsväsendet (986/1998). Vi önskar också att du har en bred arbetserfarenhet inom el-installationer i olika fastigheter. Anställningen börjar så snart som möjligt och gäller till 30.11.2014 med möjlig förlängning.

Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3 § Lag om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002). Lön enligt Kollektivavtal för den privata undervisningsbranschen.

Närmare upplysningar ges av utbildningsledare Curt-Erik Laine, tfn 044-739 7780.

Skicka din ansökan till enhetschef Susanne Karlsson, Axxell Pargas, Vapparvägen 4, 21600 Pargas eller per e-post susanne.karlsson(0)axxell.fi. Ansökningstiden går ut 25.8.2014 kl 15.00.

Yrkesexamen i arbete bland missbrukare, Överby

Aktuellt - Esbo, Överby

Yrkesexamen i arbete bland missbrukare, Överby

Du som har intresse att förstå dig på fenomenet beroende och vill känna till olika vårdmetoder för arbete bland missbrukare och vill ha en förmåga att bemöta människan bakom missbruket - detta är utbildningen för dig! Utbildningen ordnas som distansstudier med vissa närstudiedagar.

De som har avlagt yrkesexamen för arbete bland missbrukare kan arbeta som sakkunniga inom sitt eget yrke och i samarbete med olika instanser. Arbetet sker inom social- och hälsovården eller inom andra uppgifter där kunnande om arbete bland missbrukare behövs. Hemservice, mentalvården, ungdomsarbetet, barnskyddet, hälsovårdscentraler, stödboenden, olika enheter inom missbrukarvården mm behöver yrkeskunnig personal.

Läs mer om utbildningen här

hander