Back

Ny utbildning inom välfärdsteknologi

Ny utbildning inom välfärdsteknologi

Ny utbildning inom välfärdsteknologi

Ny utbildning inom välfärdsteknologi

Har du funderat på vad välfärdsteknologi egentligen är och vad det betyder för dig? Tycker du det låter intressant och är nyfiken så är detta utbildningen för dig! I denna utbildning får du lära dig mera om vilka möjligheter det finns inom välfärdsteknologin men också fundera på de etiska utmaningarna, kostnader och anskaffningsprocedurer. Utbildningen lämpar sig för närvårdare, sjukskötare och annan personal inom skola, småbarnspedagogik och specialomsorg som är intresserade av att veta mera om hur teknologi kan användas för att främja funktionsförmågan.

Under utbildningen avlägger du examensdelen "Att främka funktionsförmågan med välfärdsteknologi" ur grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen (delexamen).

Utbildningen startar 2.5.2022 och pågår till september 2022. Utbildningen förverkligas som e-utbildning via Itslearning. Du kan alltså delta varifrån som helst i utbildningen! Ditt yrkesprov genomför du som en demonstration eller föreläsning för en relevant intressegrupp. Utbildningen är kostnadsfri för den studerande.

Mera information och ansökningsblankett hittar du på www.axxell.fi/valfardsteknologi.

Nyfiken på vad välfärdsteknologin innefattar? Kom på mässa 27.4 i Karis

Onsdagen den 27.4 kl. 15-18 håller vi en välfärdsteknologisk mässa i Axxell i Karis, Bangatan 75. Kom och bekanta dig med allt från smarta telefoner till robotar. Åtminstone följande företag deltar i mässan: Raseborgs stad, Folkhälsan, Evondos, MariCare, Menumat, Robotie samt Konstikoppa ambulerande utställning. I samband med mässan får du också ta del av Axxells övriga utbildningsutbud. Fritt inträde!


News