ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Kouluttaudu teknisille aloille!

Axxell järjestää tutkintoon johtavia koulutuksia sähkö-, metalli-, pintakäsittely-, puuteollisuus-, auto- ja kiinteistöpalvelualalla! Lue lisää sinua kiinnostavasta alasta alla.

Kaikki koulutukset ovat noin kaksi vuotisia, mutta aikasempi kokemus ja osaaminen vaikuttavat koulutuksen pituuteen. Koulutukset järjestetään monimuotokoulutuksena, johon sisältyy lähiopetusta, etäopsikelua ja työpaikalla oppimista. Lähiopinnot järjestetään joko iltaisin tai päiväsaikaan, riipuusen koulutuksesta. Etäopiskelu tapahtuu Itslearning-oppimisalustalla.

Hakea voit sähköisellä hakulomakkeella, joka löytyy jokaisen koulutuksen sivulla. Klikkaamalla punaista lue lisää-linkkiä löytää myös hakulomakkeen.

Maalari

Pintakäsittelyalan perustutkinto

Koulutus alkaa 18.1.2022.

Jos pidät maalaustöistä, kuten esim. korjausmaalauksesta, uudisrakennusmaalauksesta, julkisivumaalauksesta ja tapetoinnista tämä koulutus on sinulle! Koulutuksen jälkeen henkilö osaa tehdä mm. korjaus- ja uudisrakennusmaalaustöitä sekä hallitsee tapetoinnin ja ruiskumaalauksen perusteet. Rakennusten sisäpuolisten pintojen maalauksen ja tapetoinnin lisäksi hänellä voi olla erikoisosaamisena julkisivujen pintakäsittelyt, lattiapäällysteet ja vesieristeet. Lisäksi hän osaa maalata eri materiaaleista olevia rakennusosia ja kalusteita.

Lue lisää ja hae

Metallityökoulutus, levy- ja hitsaustyöt

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto

Uusi koulutus alkaa 18.1.2022! Myös työvoimakoulutuksena!

Koulutuksen suorittanut osaa lukea ja hyödyntää alan teknisiä kuvia ja dokumentteja työssään, käyttää alan koneita ja työkaluja oikein ja huolellisesti. Hän hallitsee modernit valmistustekniikat, osaa tehdä tehtäväkokonaisuuksia ja osaa työskennellä tuotannossa ja työyhteisössä taloudellisesti ja turvallisesti. Hän osaa mitata tarkasti ja tehdä oikeita materiaalivalintoja ja vastaa valmistamansa tai asentamansa tuotteen laadusta.

Lue lisää ja hae

Sähköasentaja

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto

Koulutus alkaa 18.1.2022. Myös työvoimakoulutuksena!

Sähköasentajan koulutus antaa osallistujille sellaiset sähköalan tiedot, että he voivat koulutuksen päätyttyä suorittaa sähköasennuksia ≤1000V. Koulutuksen aikana osallistuja oppii perusosaamisen lisäksi mm. sähkö- ja automaatioasennukset, sähkö- ja energiatekniikka ja kiinteistöjen automaatio- ja tietojärjestelmät.

Lue lisää ja hae

Puuseppä

Puuteollisuuden perustutkinto

Koulutus alkaa 18.1.2022.

Puuseppä työskentelee usein mittanauha kädessä, sillä tässä ammatissa vaaditaan tarkkuutta, jotta kaikki yksityiskohdat sopivat yhteen. Puusepän jokapäiväisessä työskentelyssä kädentaito on keskeisessä asemassa ja tavallisimpiin työtehtäviin kuuluu puu- ja levymateriaalin käsittely, suunnittelu, asentaminen ja pintakäsittely. Puuseppänä luot kaikkea: pienistä yksityiskohdista huonekaluihin ja suuriin sisustuskokonaisuuksiin. Työpaikka voi olla huonekaluja valmistavassa yrityksessä, puunjalostusyrityksessä tai vaikkapa venealalla. Moni puuseppä valitsee myös uran yrittäjänä.

Lue lisää ja hae

Smed

Yrkesexamen inom konstindustrin

Utbildningen inleds 11.1.2022.

Utbildningen passar dig som har jobbat i en smedja och är van att använda handverktyg som behövs i metallarbete. Axxells smidesutbildning ger dig kunskap i att bearbeta metallen på ett kreativt sätt. Du lär dig olika smidesmetoder och hur arbetsmaterialet fungerar.

Läs mera och ansök