ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Kouluttaudu teknisille aloille!

Axxell järjestää tutkintoon johtavia koulutuksia sähkö-, metalli-, pintakäsittely- ja puuteollisuusalalla! Lue lisää sinua kiinnostavasta alasta alla.

Kaikki koulutukset ovat noin kaksi vuotisia, mutta aikasempi kokemus ja osaaminen vaikuttavat koulutuksen pituuteen. Koulutukset järjestetään monimuotokoulutuksena, johon sisältyy lähiopetusta, etäopsikelua ja työpaikalla oppimista. Lähiopinnot järjestetään joko iltaisin tai päiväsaikaan, riipuusen koulutuksesta. Etäopiskelu tapahtuu Itslearning-oppimisalustalla.

Hakea voit sähköisellä hakulomakkeella, joka löytyy jokaisen koulutuksen sivulla. Klikkaamalla punaista lue lisää-linkkiä löytää myös hakulomakkeen.

Maalari

Pintakäsittelyalan perustutkinto

Koulutus alkaa 16.1.2024.

Jos pidät maalaustöistä, kuten esim. korjausmaalauksesta, uudisrakennusmaalauksesta, julkisivumaalauksesta ja tapetoinnista tämä koulutus on sinulle! Koulutuksen jälkeen osaat tehdä mm. korjaus- ja uudisrakennusmaalaustöitä sekä hallitset tapetoinnin ja ruiskumaalauksen perusteet. Rakennusten sisäpuolisten pintojen maalauksen ja tapetoinnin lisäksi sinulla voi olla erikoisosaamisena julkisivujen pintakäsittelyt, lattiapäällysteet ja vesieristeet. Lisäksi osaat maalata eri materiaaleista olevia rakennusosia ja kalusteita.

Lue lisää ja hae

Metallityökoulutus, levy- ja hitsaustyöt

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto

Uusi koulutus alkaa 16.1.2024! Myös työvoimakoulutuksena!

Koulutuksen jälkeen osaat lukea ja hyödyntää alan teknisiä kuvia ja dokumentteja työssään, käyttää alan koneita ja työkaluja oikein ja huolellisesti. Hallitset modernit valmistustekniikat, osaat tehdä tehtäväkokonaisuuksia ja osaat työskennellä tuotannossa ja työyhteisössä taloudellisesti ja turvallisesti. Osaat mitata tarkasti ja tehdä oikeita materiaalivalintoja ja vastaat valmistamasta tai asentamasta tuotteen laadusta.

Lue lisää ja hae

Sähköasentaja

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto

Koulutus alkaa 16.1.2024. Myös työvoimakoulutuksena!

Sähköasentajan koulutus antaa sinulle sellaiset sähköalan tiedot, että voit koulutuksen päätyttyä suorittaa sähköasennuksia ≤1000V. Koulutuksen aikana opit perusosaamisen lisäksi mm. sähkö- ja automaatioasennukset, sähkö- ja energiatekniikka ja kiinteistöjen automaatio- ja tietojärjestelmät.

Lue lisää ja hae

Puuseppä

Puuteollisuuden perustutkinto

Koulutus alkaa 16.1.2024.

Puuseppä työskentelee usein mittanauha kädessä, sillä tässä ammatissa vaaditaan tarkkuutta, jotta kaikki yksityiskohdat sopivat yhteen. Puusepän jokapäiväisessä työskentelyssä kädentaito on keskeisessä asemassa ja tavallisimpiin työtehtäviin kuuluu puu- ja levymateriaalin käsittely, suunnittelu, asentaminen ja pintakäsittely. Puuseppänä luot kaikkea: pienistä yksityiskohdista huonekaluihin ja suuriin sisustuskokonaisuuksiin. Työpaikka voi olla huonekaluja valmistavassa yrityksessä, puunjalostusyrityksessä tai vaikkapa venealalla. Moni puuseppä valitsee myös uran yrittäjänä.

Lue lisää ja hae