Työpaikkasuomi

Työpaikkasuomi-koulutukset on tarkoitettu vieraskielisille työntekijöille, jotka tarvitsevat ammatillisen suomen kielen taidon vahvistamista. Kurssit räätälöidään yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Koulutus on mahdollista suunnitella niin alkeistason kielenoppijoille kuin edistyneille ammatillisen suomen käyttäjille. Opiskelussa voidaan painottaa esimerkiksi työhön liittyvän sanaston laajentamista, asiakaspalvelun tai hoitotyön puhelintilanteita, sähköpostiviestintää, raportointia, puhelimessa asiointia tai vaikka kahvinhuonekeskusteluja.

Koulutuksen avulla työntekijä selviää paremmin ammatillisissa vuorovaikutustilanteissa ja saa valmiuksia uusiin työtehtäviin, joihin hänen suomen kielen taitonsa ei ole aiemmin riittänyt.

Koulutusten ajankohdat, toteutuspaikat, pituudet ja ryhmäkoot voidaan sopia joustavasti yrityksen tarpeiden mukaan.

Axxell Monikulttuurisuuskeskuksella on monipuolinen kokemus eri alojen ammattilaisten kouluttamisesta sekä yhteistyöstä niin yksityisten kuin kunnallisten työnantajien kanssa.

Lisätietoja antaa Elina Sadeniemi, elina.sadeniemi@axxell.fi, puh. 044-739 7841.

Sanottua Työpaikkasuomikoulutuksesta:

“HR-Tilipalvelu aloitti yhteistyön Axxellin kanssa vajaa vuosi sitten. Meillä on ollut ilo ja kunnia saada tutustua kolmeen eri kouluttajaan, jotka ovat kaikki olleet motivoituneita ja päteviä. Yhteistyössä on otettu erittäin voimakkaasti meidän toiveemme ja tarpeemme huomioon, mistä olemme erityisen tyytyväisiä. Koulutus on käytännössä täysin räätälöity HR-Tilipalvelu Oy:n vaativiin tarpeisiin.

Vajaassa vuodessa olemme saaneet konkreettisia hyötyjä koulutuksesta ja tiedonnälkä on kasvanut meillä kaikilla! Voimme lämpimästi suositella Axxelllia oman kokemuksemme perusteella.”

Harri Ruokokoski
KLT, toimitusjohtaja HR-tilipalvelu Oy

Asiakkaidemme antamaan palautteeseen voi tutustua myös näiden linkkien kautta:

Espoon kaupunki: http://www.ely-keskus.fi/web/tyovoimanliikkuvuus/espoonkaupunki
Ravintola Factory: https://www.ely-keskus.fi/web/tyovoimanliikkuvuus/ravintolafactory