Back

Axxell Lappfjärd in concert

Axxell Lappfjärd in concert

Axxell Lappfjärd in concert

Axxell Lappfjärd in concert

Axxell Lappfjärd ordnar konserter i maj-månad enligt följande:

Lördagen 14.5: Konsert med Rockbultarna kl. 18.00 i Närpes simhall.Axxell Lappfjärd och Rockbultarna ordnar konserten Brit Hits of the 60's and 70's kl. 18.00  Läs mera om evenmanget på Facebook

Onsdagen 18.5: Avslutningskonsert "The Great Gig In The Sky" på Ritz i Vasa kl 19 Kyrkoesplanaden 22, Vasa  

Torsdag 19.5: Avslutningskonsert "The Great Gig In the Sky" på DUX i Kristinestad kl 19 Strandgatan 22  

The Great Gig In The Sky – a tribute to deceased legends

Under senaste tiden har världen tragiskt blivit berövad av många fantastiska begåvningar. Vi talar om artister som har skapat någonting speciellt inom musiken; de är stilbildande, de är unika, de influerar andra och framförallt lämnar de ett fotspår som kommer att inspirera många generationer framöver. Då t.ex. David Bowie, Lemmy och Michael Jackson går bort lämnar de ett tomrum i musiken. Samtidigt blir vi allt mer fascinerade och respektfulla för deras livsverk. Både artisten och deras musik blir odödlig.

Axxell Lappfjärd vill som avslutning på läsåret bjuda på en storslagen show där vi hyllar dessa stora artister som inte längre är med oss. I samarbete med musikproduktion- och ljudtekniklinjen gör musiklinjen en audiovisuell konsert som ger en inblick i konstnären och musiken. Med låtar av bl.a. Jimi Hendrix, Bob Marley, Queen, Johnny Cash och Cornelis Vreeswijk skapar vi en mångsidig helhet man inte vill missa.