Axxell söker utvecklingschef

Axxell söker

Utvecklingschef

Arbetsställe är Axxells centraladministration i Ekenäs, men med många resor till våra enheter och samarbetspartners

Behörighetskrav för befattningen är lämplig högskolexamen. Axxells arbetsspråk är svenska men kunskaper i finska är viktiga för denna befattning. Kunskap om och intresse för att kommunicera via sociala medier, hemsidan och andra ”moderna” metoder räknas som merit.

Axxell har beviljats extern finansiering och i utvecklingschefens uppdrag kommer bl.a. att ingå att driva vår process med att skriva en ny strategi, att utveckla vårt samarbete och våra kontakter till arbetslivet, att skriva projektansökningar osv.

Lön enligt avtal för yrkesinriktade vuxenutbildningscenter. Till den kollektivavtalsenliga lönen kommer ett chefstillägg.

Prövotid på 6 månader tillämpas. Arbetet är tidsbundet och avslutas 31.7.2022. Förlängning av tiden är möjlig men står i proportion till hur extern finansiering finns att tillgå. Arbetet inleds enligt överenskommelse.

För närmare information om befattningen kontakta rektor Lena Johansson, tfn 044-739 7345 och e-post lena.johansson@axxell.fi. På semester 12- 18.10, lämna gärna ringbud per SMS så ringer jag upp vid ”bättre” tillfälle.

Vi ser fram emot din skriftliga ansökan senast torsdagen den 22 oktober 2020 - notera att ansökningstiden förlängts med några dagar (från 18.10). Sänd din ansökan per e-post till hr@axxell.fi, skriv utvecklingschef och ditt namn i meddelandets ämnesfält. Till din ansökan vill vi att du fogar en text till en fiktiv bidragsansökan på temat att utveckla Axxells samarbete med arbetslivet (max 500 tecken).

Read More


Axxell söker lärare i samhällskuskap och arbetslivskunskap

Axxell erbjuder yrkesutbildning i många olika branscher fördelat på sju olika enheter. Axxell erbjuder också utbildning åt företag och samfund. Vi beaktar näringslivets behov och bedriver sådan...

Read More

MKK etsii opettajia kotoutumiskoulutukseen

Oletko kehittyjä ja kehittäjä? Pedagogiikan osaaja? Axxell Monikulttuurisuuskeskus järjestää aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutusta Espoossa, Helsingissä, Vantaalla ja Karjaalla. Järjestämme...

Read More


Axxell söker lärare till utbildningen för programutvecklare

Axxell erbjuder yrkesutbildning för både unga och vuxna samt utbildning åt företag och samfund. Vi beaktar näringslivets behov och bedriver sådan verksamhet som gagnar utvecklingen i vår region. I...

Read More

News