Kouluttaudu teknisille aloille!

Axxell järjestää tutkintoon johtavia koulutuksia auto-, sähkö-, metalli-, pintakäsittely-, puuteollisuus- ja kiinteistöpalvelualalla! Lue lisää sinua kiinnostavasta alasta alla.

Kaikki koulutukset ovat noin kaksi vuotisia, mutta aikasempi kokemus ja osaaminen vaikuttavat koulutuksen pituuteen. Koulutukset järjestetään monimuotokoulutuksena, johon sisältyy lähiopetusta, etäopsikelua ja työpaikalla oppimista. Lähiopinnot järjestetään joko iltaisin tai päiväsaikaan, riipuusen koulutuksesta. Etäopiskelu tapahtuu Itslearning-oppimisalustalla.

Hakea voit sähköisellä hakulomakkeella, joka löytyy jokaisen koulutuksen sivulla. Klikkaamalla punaista lue lisää-linkkiä löytää myös hakulomakkeen.

Ajoneuvoasentaja

Autoalan perustutkinto

Koulutus alkaa helmikuussa 2021

Koulutus sinulle, joka olet kiinnostunut autoalasta tai tarvitset alan lisäkoulutusta! Koulutuksen suorittanut voi työskennellä autoalan erilaisissa työtehtävissä esim. autojen korjausta, huoltoa, autojen lisävarustelua tai erilaisia asiakaspalvelutehtäviä autoliikkeissä kuten varaosamyyntiä.

Lue lisää ja hae

Metallityökoulutus, levy- ja hitsaustyöt

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto

Uusi koulutus alkaa tammikuussa 2021! Myös työvoimakoulutuksena!

Koulutuksen suorittanut osaa lukea ja hyödyntää alan teknisiä kuvia ja dokumentteja työssään, käyttää alan koneita ja työkaluja oikein ja huolellisesti. Hän hallitsee modernit valmistustekniikat, osaa tehdä tehtäväkokonaisuuksia ja osaa työskennellä tuotannossa ja työyhteisössä taloudellisesti ja turvallisesti. Hän osaa mitata tarkasti ja tehdä oikeita materiaalivalintoja ja vastaa valmistamansa tai asentamansa tuotteen laadusta.

Lue lisää ja hae

Kiinteistönhoitaja

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Koulutukseen voi vielä hakea, vaikka koulutus on alkanut. Koulutus alkoi 20.1.2020 ja kestää noin kaksi vuotta. Koulutuksen suorittanut voi toimia kiinteistönhoitajana tai huoltomiehenä kiinteistönhoitoalan yrityksissä. Hän osaa lukea ja hyödyntää alan teknisiä kuvia ja dokumentteja työssään, osaa kiinteistöteknisten järjestelmien hoitamisen ja LVI-järjestelmien toimintakunnon ylläpitämisen.

Myös työvoimakoulutuksen! Uusi koulutus alkaa tammikuussa 2021!

Lue lisää ja hae

Maalari

Pintakäsittelyalan perustutkinto

Koulutus alkaa 13.1.2020.

Jos pidät maalaustöistä, kuten esim. korjausmaalauksesta, uudisrakennusmaalauksesta, julkisivumaalauksesta ja tapetoinnista tämä koulutus on sinulle! Koulutuksen jälkeen henkilö osaa tehdä mm. korjaus- ja uudisrakennusmaalaustöitä sekä hallitsee tapetoinnin ja ruiskumaalauksen perusteet. Rakennusten sisäpuolisten pintojen maalauksen ja tapetoinnin lisäksi hänellä voi olla erikoisosaamisena julkisivujen pintakäsittelyt, lattiapäällysteet ja vesieristeet. Lisäksi hän osaa maalata eri materiaaleista olevia rakennusosia ja kalusteita.

Lue lisää ja hae

Puuseppä

Puuteollisuuden perustutkinto

Koulutus alkaa 13.1.2020.

Puuseppä työskentelee usein mittanauha kädessä, sillä tässä ammatissa vaaditaan tarkkuutta, jotta kaikki yksityiskohdat sopivat yhteen. Puusepän jokapäiväisessä työskentelyssä kädentaito on keskeisessä asemassa ja tavallisimpiin työtehtäviin kuuluu puu- ja levymateriaalin käsittely, suunnittelu, asentaminen ja pintakäsittely. Puuseppänä luot kaikkea: pienistä yksityiskohdista huonekaluihin ja suuriin sisustuskokonaisuuksiin. Työpaikka voi olla huonekaluja valmistavassa yrityksessä, puunjalostusyrityksessä tai vaikkapa venealalla. Moni puuseppä valitsee myös uran yrittäjänä.

Lue lisää ja hae

Tekninen kiinteistönhoitaja

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Koulutus alkaa lokakuussa

Koulutus sinulle, joka olet kiinnostunut teknisestä kiinteistönhuollosta. Opit käyttämään ja ylläpitämään mm. vesi- ja viemäröintitekniikkaa, ilmastointi- ja lämmitystekniikkaa ja tekemään rakennusteknisiä töitä. Koulutuksen aikana saat myös tietoa yrityksen perustamisesta. Koulutus järjestetään iltaisin.

Lue lisää ja hae

Talonrakentaja

Rakennusalan perustutkinto

Koulutus alkaa lokakuussa 2020

Rakennusalalla tarvitaan aina osaajia! Korjausrakentamista suoritetaan enemmän kuin koskaan ennen. Sinä, joka olet kiinnostunut rakennusalan eri töistä, kuten perustus- ja laatoitustöistä tai kirvesmiehen töistä ja haluat opiskella varsinkin käytännössä oppien, hae tähän koulutukseen!

Lue lisää ja hae

Puualan käsityöntekijä

Taideteollisuusalan ammattitutkinto

Koulutus alkaa 20.1.2020.

Koulutuksen aikana opiskelija oppii suunnittelemaan ja totetuttamaan korkealaatuisia puisia huonekaluja, ikkunoita ja ovia sekä muita tuotteita ja tuotteiden osia. CNC-työstäminen käytetään tuotteiden valmistuksessa. Koulutuksen aikana opit piirtämään ja suunnittelemaan tuotteita AutoCad ohjelman avulla. Puualan käsityöntekijä osaa valmistaa, korjata ja huoltaa laadukkaasti ja kannattavasti oman alansa tuotteita sekä suunnitella, korjata, säilyttää ja rakentaa sisä- ja ulkotiloja huomioimalla aikaa, tyylikausia ja kulttuurisia arvoja ja kestävää kehitystä.

Lue lisää ja hae

Sähköasentaja

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto

Koulutus alkaa 13.1.2020

Sähköasentajan koulutus antaa osallistujille sellaiset sähköalan tiedot, että he voivat koulutuksen päätyttyä suorittaa sähköasennuksia ≤1000V. Koulutuksen aikana osallistuja oppii perusosaamisen lisäksi mm. sähkö- ja automaatioasennukset, sähkö- ja energiatekniikka ja kiinteistöjen automaatio- ja tietojärjestelmät.

Lue lisää ja hae