ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Työpaikkasuomi-koulutus

Axxellin Työpaikkasuomi -koulutukset on tarkoitettu yritysten tai organisaatioiden vieraskielisille työntekijöille, jotka tarvitsevat ammatillisen suomen kielen taidon sekä ammatillisten valmiuksien vahvistamista. Työpaikkasuomi-koulutukset toteutetaan yhteistyössä TE-hallinnon kanssa TäsmäKoulutus-rahoituksella, jolloin työnantajan maksuosuudeksi jää vain 30–50 prosenttia koulutuksen kokonaishinnasta.

Tarpeisiinne räätälöityä koulutusta

Työpaikkasuomi-koulutukset räätälöidään aina yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Koulutus on mahdollista suunnitella niin alkeistason kielenoppijoille kuin edistyneille ammatillisen suomen käyttäjille. Opiskelussa voidaan painottaa esimerkiksi työhön liittyvän sanaston laajentamista, asiakaspalvelun tai hoitotyön puhelintilanteita, sähköpostiviestintää, raportointia tai puhelimessa asiointia. Koulutusten ajankohdat, toteutuspaikat ja ryhmäkoot voidaan sopia joustavasti yrityksesi tarpeiden mukaan. Koulutukset voidaan toteuttaa lähiopetuksena, verkkokoulutuksena tai näiden yhdistelmänä.

Tavoitteet ja menetelmät

Työpaikkasuomi-koulutuksen avulla työntekijä selviää paremmin ammatillisissa vuorovaikutustilanteissa ja saa valmiuksia uusiin työtehtäviin, joihin hänen suomen kielen taitonsa ei ole aiemmin riittänyt. Keskeinen osa koulutustamme on osallistujien innostaminen ja motivoiminen sekä hyvien opiskelutaitojen kehittäminen. Ohjaamme oppijoita asettamaan omasta työstä nousevia mielekkäitä oppimistavoitteita. Tavoitteemme on avata oppijoiden silmät kielen oppimisen mahdollisuuksille omassa työympäristössä ja arjessa.

Meistä

Axxell Monikulttuurisuuskeskuksella on monipuolinen kokemus eri alojen ammattilaisten kouluttamisesta sekä yhteistyöstä niin yksityisten kuin kunnallisten työnantajien kanssa. Olemme toteuttaneet yli 90 erilaista ammatillisesti painottunutta työpaikkasuomen koulutusta sekä useita työllistymiseen tähtääviä REKRY-yhteishankintakoulutuksia yhteistyössä pääkaupunkiseudun työvoimapula-alojen yritysten kanssa.

Meistä sanottua:

“HR-Tilipalvelu aloitti yhteistyön Axxellin kanssa vajaa vuosi sitten. Meillä on ollut ilo ja kunnia saada tutustua kolmeen eri kouluttajaan, jotka ovat kaikki olleet motivoituneita ja päteviä. Yhteistyössä on otettu erittäin voimakkaasti meidän toiveemme ja tarpeemme huomioon, mistä olemme erityisen tyytyväisiä. Koulutus on käytännössä täysin räätälöity HR-Tilipalvelu Oy:n vaativiin tarpeisiin.

Vajaassa vuodessa olemme saaneet konkreettisia hyötyjä koulutuksesta ja tiedonnälkä on kasvanut meillä kaikilla! Voimme lämpimästi suositella Axxelllia oman kokemuksemme perusteella.”

Harri Ruokokoski
KLT, toimitusjohtaja HR-tilipalvelu Oy

 

Pyydä tarjous!
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Yksilöivä teksti Päivitä CAPTCHA Päivitä CAPTCHA

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Elina Sadeniemi, elina.sadeniemi@axxell.fi, puh. 044-739 7841.

Osallistujien palautteita:

Asiakkaidemme palautteita

Asiakkaidemme palautteisiin voi tutustua näiden linkkien kautta:

(Koulutuksia on aiemmin toteutettu osana ELY-keskuksen Työpaikkasuomi-hanketta)

REDLYNX: https://www.youtube.com/watch?v=ew8xive709A
Espoon kaupunki: http://www.ely-keskus.fi/web/tyovoimanliikkuvuus/espoonkaupunki
Ravintola Factory: https://www.ely-keskus.fi/web/tyovoimanliikkuvuus/ravintolafactory