Course:
Hygienpass föreläsning + tent, Karis 2.6.2020

Utbildning

Kursen är fullsatt.

Målet med utbildningen är att avlägga det lagstadgade hygienkompetenstestet och få baskunskaper i livsmedelshygien. Utbildningen är ämnad för alla som i sitt arbete hanterar oförpackade livsmedel.

Plats: Axxell i Karis, Bangatan 75, Karis

Tid: kl. 15-18

Pris: 100 euro (inkl. 24%moms)

Föreläsare: Anna-Stina Werner

 

Litteratur

Kom ihåg att förbereda dig väl. Här hittar du material som kan vara bra att läsa innan du kommer på tent:

Livsmedelsverket

Rätt att kocka

 

Innehåll

• Mikrobiologins grunder
• Matförgiftningar
• Hygieniska arbetsmetoder
• Personlig hygien
• Rengöring
• Egenkontroll
• Lagstiftning

 

Ta med en blå kulspetspenna och ID (körkortet eller ditt officiella pass) till tenttillfället.

Har du avlagt hygienpasset tidigare men tappat kortet? Läs här : https://www.ruokavirasto.fi/sv/privatkunder/hygienpass/ 

 


Detailed information

Course name

Hygienpass föreläsning + tent, Karis 2.6.2020

Location

Bangatan 75
10300 Karis

Course Type

Courses

Course language

Swedish

Start Date

02 Jun 2020

Contact

Janina Rönnberg


janina.ronnberg@axxell.fi

Price

100€

Course name

Hygienpass föreläsning + tent, Karis 2.6.2020

Location

Axxell i
Axxell i

Bangatan 75
10300 Karis<()

Course Type

Courses

Course language

Swedish

Scope

Start Date

02 Jun 2020

Contactperson

Janina Rönnberg


janina.ronnberg@axxell.fi

Price

100€

Course name

Hygienpass föreläsning + tent, Karis 2.6.2020

Location

Bangatan 75
10300 Karis

Course Type

Courses

Course language

Swedish

Scope

Start Date

02 Jun 2020

Contactperson

Janina Rönnberg


janina.ronnberg@axxell.fi

Price

100€



Contact

Janina Rönnberg


janina.ronnberg@axxell.fi


Application process

Fyll i den elektroniska ansökningsblanketten nedan.

Minderåriga kan anmäla sig till våra kurser med vårdnadshavarens tillstånd.

Kursavgiften betalas med faktura, Axxell skickar faktura till hemadressen eller betalaren några veckor innan kursen.