Takaisin

Koronaepidemian aikaiset säännöt Axxellissa

Koronaepidemian aikaiset säännöt Axxellissa

Koronaepidemian aikaiset säännöt Axxellissa

Koronaepidemian aikaiset säännöt Axxellissa

Nyt kun käynnissä on koronaepidemian kiihtymisvaihe, laajennettu kasvomaskisuositus on myös voimassa kaikissa Axxellin yksiköissä. Tämä tarkoittaa, että kehotamme nyt kaikkia kävijöitä ja vieraita käyttämään kasvomaskia. Kaikkia opiskelijoita ja henkilökuntaa kehotetaan käyttämään kasvomaskia ja tämä siis koskee myös kaikkia vieraita. Muista siis tuoda mukanasi oman kasvomaskin kun tulet vierailulle.

Olemme tarkkoja käsihygienian suhteen. Kaikkien ykisköiden sisäänkäynnin yhteydessä löytyy käsidesiä, käytä sitä tai pese kätesi saippualla ja vedellä kun saavut meille. Tämän lisäksi on ensisijaisen tärkeää on yhä noudattaa 1–2 metrin turvavälejä aina kun mahdollista, yskiä hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan sekä välttää kasvojen koskettelua. Jää myös kotiin jos tunnet itsesi vähänkin kipeäksi. Kannustamme myös kaikkia ottamaan käyttöön THL:n tuottaman Koronavilkku-sovelluksen, jonka avulla mahdolliset altistukset on helpompi kartoittaa

Opiskelijoille ja heidän huoltajiaan tiedotetaan koronavirustilanteesta Wilman kautta aina kun on jotain uutta kerrottavaa. Henkilökunta saa tietoa intranetin kautta.

Seuraamalla näitä sääntöjä voimme pysäyttää tartunnan leviäminen ja voimme jatkaa lähiopiskelua.


Ajankohtaisuudet